vildmark EMT uddannelse

Når der opstår en nødsituation i backcountry , en øjeblikkelig medicinsk reaktion er ofte umuligt . En person er attesteret som et vildnis EMT er uddannet til at beskæftige sig med medicinske nødsituationer, der opstår i fjerntliggende områder. Backcountry Park Rangers , udendørs skole ekspedition ledere og andre, der arbejder i fjerntliggende steder er blot nogle få eksempler på mennesker, der kan certificeres som et vildnis EMT

Definition


Et vildnis EMT er uddannet til at håndtere nødsituationer i et fjerntliggende sted , hvor øjeblikkelig evakuering er ikke mulig.

Certificering


Certificering som et vildnis EMT kræver ca 180 timers kurser . Wilderness EMT certificering indebærer deltagelse i et intensivt måneder lange kursus .

licenskrav


At blive en licenseret vildnis EMT kræver at tage og bestå en skriftlig og praktisk eksamen . Krav varierer fra stat til stat . Licenser ( samt certificeringer ) er gældende for en periode på tre år .

Kursusaktiviteter


Blandt emnerne i et vildnis EMT kursus er de nødvendige færdigheder til at behandle blødninger , chok , kvæstelser i hovedet , rygmarvsskader , frakturer og forstuvninger , hypotermi , hedeslag , højdesyge , forbrændinger , og eftersøgning og redning .

Skoler

En af de mest respekterede skoler , der tilbyder en vildmark EMT certificering programmet er National Outdoor Leadership School ( NOLS ) , der er vært kurser på steder over hele USA og verden .


Kommentarer

  • Om os
  • Advertising
  • Fortæl redaktionen
  • Få nyhedsbreve
  • RSS-feed

Redaktør: Michael D.Lund
Nyheder redactor: Theis Lange Olsen

Kundeservice: Rene Poulsen ,
Peter Andersen

Tel: +45 88 88 99 00
Fax: +45 88 88 99 01

© Copyright 2013-2014 www.konditions.com - All rights reserved.