DIY solceller

Solar teknologi er kommet langt i løbet af de sidste par år . Dag store økologiske virksomheder udvikler bedre solpaneler , med stor energi -udgang med en relativt lille mængde af materialer . Solenergi kan blive fremtiden . Hvis du har et barn , der er nysgerrig om videnskab , eller er nysgerrig selv , der er måder at lave din egen solceller derhjemme . Dette er en sjov , nem og billig aktivitet , der er uddannelses- og inspirerende

Materiale


Saml de materialer til at bygge din solcelle . Du skal bruge et stykke kobber blinkende , to krokodillenæb fører , en elektrisk ovn eller varm plade , der kører ved 1100 watt , en stor plastik flaske ( som en 2- liters sodavandsflaske ) , salt vand , ståluld og metalplader sakse . Du skal også bruge en lille microammeter som lyder på mellem 10 og 50 mikroampere . En microammeter kan findes på de fleste el-forsyning butikker .

Kobber


Klip et stykke kobber , som vil passe på brænderen på din brændeovn , men ikke skære det så stort , at det ikke passer ind i din plast flaske . Sætte det på din el- brænder , og drej brænder på højeste niveau . Af kobber vil gå igennem en lang proces af kemiske forandringer gennem oxidation . Af kobber vil først vende flere farver på ¨¦n gang, som rød, orange , pink og lilla , så farverne forsvinder til grå . Næste , vil din kobber tur sort . Forlad kobber på brænderen i mindst en halv time for at opbygge denne sorte lag af kobberforbindelser oxid . Når den halve time er gået, skal du slukke for brænderen og lade kobber til køle langsomt . Som det køler , vil det sorte lag falder af, afslører farver fra første etape . Må ikke afkøle kobber for hurtigt , da dette vil medføre, at sorte kobberforbindelser oxid at sidde fast. Brug en smule af ståluld til at rense resten af kobberforbindelser oxid fra kobber .

forsamling


Klip et stykke kobber samme størrelse til din sidste plade . Skær toppen af din plastflaske og stok de to stykker af kobber i flasken , bøjning dem forsigtigt for at passe dem i. Vend bagt kobber til udefra, så det vil vende mod lyset . Vedhæft din krokodillenæb til kobber , et klip til de bagte kobber og en til den friske stykke . Tilslut bagt kobber føre til negative ende af dit apparat , og ubagte til det positive. Bland et par spsk . salt i nogle varmt vand og opløses det grundigt . Hæld denne i din flaske . Du bør efterlade mindst en centimeter af kobberplader udsættes for. Sørg for ikke at få den krokodillenæb våde . Så snart dette er gjort , bør du bemærke en læsning af et par mikro-forstærkere på dit apparat . Når sollyset rammer kobberoxid på din flaske , det forårsager elektroner til at flyde frit gennem saltvand . Elektronerne ramte kobber plettering , gå op gennem krokodillenæb ledninger , og det er sådan, elektricitet oprettet.


Kommentarer

  • Om os
  • Advertising
  • Fortæl redaktionen
  • Få nyhedsbreve
  • RSS-feed

Redaktør: Michael D.Lund
Nyheder redactor: Theis Lange Olsen

Kundeservice: Rene Poulsen ,
Peter Andersen

Tel: +45 88 88 99 00
Fax: +45 88 88 99 01

© Copyright 2013-2014 www.konditions.com - All rights reserved.