ading1a " u003e hvordan man kan give op med at ryge u003c / h4 u003e u003col id=’intellitxt’u003e u003ch1 class="heading4a"u003e forberede dig følelsesmæssigt

Du skal bruge:
en klar krukke ( Sørg for, at krukken er tom
.  Hvis du genbruge en krukke , vask det først før du gør dette .
) .

Forbered dig selv følelsesmæssigt

Uanset hvilken metode du vælger , skal du forberede dig følelsesmæssigt at holde op .
Lav en liste over fordele og ulemper , der undersøger , hvordan rygning øger dit liv og hvordan det forringer det . En realistisk og omfattende liste over fordele og ulemper vil næsten helt sikkert vise dig , at fortsætte med at ryge er en virkelig dårlig idé , og at en rationel person ønsker at stoppe . Det er indlysende for de fleste mennesker , men hvis du tror , du måske ønsker at holde op , bør du overveje alt, hvad der er ubehageligt og skadeligt at ryge , indtil du beslutter dig for er ligeglad , eller du udvikler et stærkt ønske om at holde op . Hvis ikke har en sådan en lyst , kan du få ryge- hjælpemidler stikker ud af hver dyse , plastre nikotin stak alle over dig , og hypnotisører følger dig rundt overalt du går , og du vil stadig ikke .


Forstå at der er to komponenter, der nikotinafhængighed : Den psykologiske komponent og den fysiske komponent . Den psykologiske del er vaner og rutine, du har bygget op omkring rygning , og det tager lang tid at gå væk . For nogle mennesker , aldrig det virkelig går væk , og der vil altid være tidspunkter, hvor de vil føle en let nagende som der mangler noget . Den fysiske komponent er kroppens afhængighed af nikotin , og det tager meget mindre tid til at gå væk , men dens virkninger er smertefulde og svære at modstå . Det tager mindst 3 dage for kroppen at skille sig af nikotin og dispensere med den fysiske komponent , i hvilket tidsrum de fleste mennesker føler sig fysisk syg , angst , rastløs , vred og så fristet til at ryge , at de er nødt til at afholde sig fra lunge på forbipasserende rygere .
Den oprindelige 5 dage vanvid er den generelle regel for næsten alle ryge- metode, men de 5 dage er særligt smertefuldt , hvis du afslutter kold tyrker . De psykologiske og fysiske komponenter i afhængighed arbejdet på dig dag og nat , og det kan være virkelig svært ikke at ryge .
Vælg det rigtige tidspunkt at holde op. For eksempel , hvis du er studerende og er ved at have det endelige eksamen , bør du nok vente til efter du har gået ud af din sidste eksamen og festede din hjerne ud om aftenen, inden man slår sig ned , og afslut . Kig på din kalender , tænke på, hvad stressende begivenheder, du har der kommer op , og vælg en dag , der efterlader dig mindst 3 uger mellem større kriser . Du er nødt til at beskæftige sig med kriser hele dit liv , og det vil ikke ændre sig efter du har ryge . Dog ville det være bedst at have en forholdsvis glat plaster på 3 uger eller så at komme over de virkelig barske indledende holde op periode . Du må ikke bruge dette som en undskyldning for at aldrig op , og vi snakker større stress-fyldte begivenheder her-ligesom at holde op et arbejde , endelig eksamen eller planlægger et bryllup . Hvis du finder dig selv " venter på det rigtige tidspunkt " mere end én gang , eller for mere end et par uger , er du gået i stå .
Forkæl dig selv . Med henblik på at øge din beslutsomhed, forkæle dig selv pænt til gengæld for ikke at ryge . Bruge pengene du ellers ville bruge på cigaretter på noget , som du altid har ønsket . Tag dig selv ud til gode restauranter , som ikke tillader rygning . Føle sig bedre om dig selv , fordi du har taget skridt til at forbedre dit helbred .
Det er også en god idé at begynde at udøve , fordi hvis du har en god øvelse program vil , det gør du føler dig meget bedre om dig selv . Hvis du får op klokken 7 for at gå til aerobic , før du går på arbejde , er du nødt til at føle latterlig modvirke dit hårde arbejde ved at ryge senere i dag .


Kommentarer

  • Om os
  • Advertising
  • Fortæl redaktionen
  • Få nyhedsbreve
  • RSS-feed

Redaktør: Michael D.Lund
Nyheder redactor: Theis Lange Olsen

Kundeservice: Rene Poulsen ,
Peter Andersen

Tel: +45 88 88 99 00
Fax: +45 88 88 99 01

© Copyright 2013-2014 www.konditions.com - All rights reserved.