ading1a " u003e hvordan man kan være en menneskelig forsøgskanin u003c / h4 u003e u003col id=’intellitxt’u003e u003ch1 class="heading4a"u003e finde disse eksperimenter

Find disse eksperimenter

at tjene penge på dette marked , er du nødt til at opsøge eksperimenter . Det er ikke så svært . Hvis dine venner, familie eller bekendte arbejde for en medicinsk eller akademisk institution , se om de har brug for nogen fag . Du kan også bede din læge om alle kliniske forsøg, han kender . Men der er andre muligheder .
Et godt sted at finde de igangværende forsøg er et kollegium campus . Dette skyldes, at forskerne ved, at kollegium børn er desperate for kontanter . Uanset om du er studerende , skal du kontrollere omkring campus ( især studerende centre ) for løbesedler reklamer forskellige typer af eksperimenter . Også , de fleste større universiteter har forskning hospitaler i nærheden af dem , så hovedet over og spørge omkring . De vil enten tilmelde dig et eksperiment ret dengang , eller sætte dig i en database og kontakte dig når en ruller rundt . Endelig skal du gå til psykologi , kommunikation og forskning og sociologi afdelinger på noget college .
avisannoncer undertiden nævne muligheder for menneskelige forsøgskaniner . Men hvis du kan finde en annonce , når du ringer , vil du sikkert finde det hele fyldt op allerede . Men hold øjnene åbne : Nogle gange , medicinalfirmaer eller hospitaler kører udbredt annoncer beder om frivillige . Hvis du kan se en og er interesseret , så ring straks . Disse pletter fylde næsten med det samme .
Og selvfølgelig er der internettet . Søg efter hjemmesiden for en større hospital i nærheden af dig , så kig efter en sektion om kliniske forsøg eller forskning frivillige . Denne side vil finde et sygehus i dit område . Ask. com er et andet godt sted at starte . WebMD tilbyder programoversigter ( af staten eller medicinsk speciale ) af både NIH undersøgelser og kliniske forsøg, som er på udkig efter frivillige .
Hvis du ikke har noget imod at pumpe din krop fuld af ( lovlig) narkotika , muligheder vrimler på medicinalvirksomheder. Du skal blot kontakte selskaberne og fortælle dem , du er interesseret i at blive et marsvin , og de vil lade dig vide, hvis der er kliniske forsøg foregår-eller de vil sætte dig i en database .
Husk , at der er mange marsvin håbefulde omkring , så hvis du ser et eksperiment , der ser godt ud, følge op på det med det samme .
Selvom næsten alle studier vil blive officielle og sikker , altid læse annoncen grundigt igennem, og holde sig væk fra noget, der ser skitseagtige .


Kommentarer

  • Om os
  • Advertising
  • Fortæl redaktionen
  • Få nyhedsbreve
  • RSS-feed

Redaktør: Michael D.Lund
Nyheder redactor: Theis Lange Olsen

Kundeservice: Rene Poulsen ,
Peter Andersen

Tel: +45 88 88 99 00
Fax: +45 88 88 99 01

© Copyright 2013-2014 www.konditions.com - All rights reserved.