anvendelser af duoderm

DuoDerm er en hud wrap til rådighed som en over -the-counter førstehjælp dressing til sår , bensår , diabetiske sår , traumatiske sår herunder overfladiske sår , mindre hudafskrabninger og rifter , kirurgiske sår herunder postoperativ og donorsteder , og dermatologiske ekscisioner . DuoDerm 's grundlæggende funktion er at hjælpe sår , der er healing langsomt at helbrede hurtigere og holde dem sikkert fra bakteriel infektion, og tab af hud som bandagen trækkes væk ved hjælp af en speciel gel lim, frakker huden og holder sig til wrap --- ikke huden selv .

Hævelser Forebyggelse


Sår er klædt på til at holde dem fra hævelse . Salve hjælper også i denne situation , så såret ikke svulme op til store proportioner , bliver betændt , rød eller åbne for mere irritation fra andre typer af wraps , der kan forværre den helbredende proces . DuoDerm 's særlige gel hærder til en skum-lignende struktur til at holde såret komprimerede og sikkert fra overskydende hævelse .

helbredende egenskaber


Wraps gerne DuoDerm også bro stykker huden sammen , så ny hud til at vokse i løbet af de tomme sårede område . Sår skal være lukket , hvis de nægter at hele ordentligt. Bortset fra at fremme nyttiggørelse tid for langsomt helende sår , også DuoDerm wraps to uafhængige fragmenter af huden sammen og giver dem mulighed for at forbinde som ny hud vokser over åbningen , og forsegle det ud til infektion og permanente skader , hævelse eller udsættelse for bakterier og udendørs .

Graft Beskyttelse


På en lignende notat , er DuoDerm bruges til at holde hudtransplantation ude af sollys , væk fra bakterier og uden luft. Grafts er vigtige medicinske procedurer , og det er en omhyggelig proces til at føre tilsyn kroppens accept af en ny hud graft . Derudover vil DuoDerm ikke rive ny hud eller hudtransplantation , da det er fjernet fra såret hver tredje dag på grund af den skum-lignende gel , der hærder og holder bandagen intakt på såret , men ikke på huden .

Open Air Eksponering


Endelig DuoDerm holder sår fra utætte protein , blod og sved , mens der udsættes for fri luft . Blod , sved og lækker proteiner fra sår er ikke kun smertefulde , men kan være dødbringende , hvis åbne nerver er udsat for luftvejene eller bakterierne ikke opdages at vokse inde i såret og skabe infektion . DuoDerm holder alle af den væske, sikkert indeholdt under huden wrap og den særlige gel .

Konklusion

DuoDerm er et must-have produkt på hospitaler og er tilgængelig i håndkøb til at hjælpe mennesker med sår dressing , sterilisering og efter-pleje . Det er et skridt fremad fra gamle bandager , der sidder fast på huden og var smertefuldt at fjerne . Gelen hjælper en hel del i at fjerne wrap og sikre komfort og sikkerhed for patienten .


Kommentarer

  • Om os
  • Advertising
  • Fortæl redaktionen
  • Få nyhedsbreve
  • RSS-feed

Redaktør: Michael D.Lund
Nyheder redactor: Theis Lange Olsen

Kundeservice: Rene Poulsen ,
Peter Andersen

Tel: +45 88 88 99 00
Fax: +45 88 88 99 01

© Copyright 2013-2014 www.konditions.com - All rights reserved.