autoklave vedligeholdelsesprocedurer

En autoklave er et stykke af medicinsk udstyr , der bruger damp under tryk for at sterilisere genanvendelige kirurgiske instrumenter . Rutinemæssig autoklave vedligeholdelse er meget vigtig . Sikring af , at en medicinsk udstyr fungerer korrekt er nøglen , især en , der renser medicinsk udstyr , der anvendes i kirurgiske procedurer

Daglig vedligeholdelse


Debat procedurer sikrer, at autoklaven udfører korrekt . Få at vide anatomi af maskinen . Når du har en god forståelse af de dele og funktioner , vil det være lettere at rengøre og vedligeholde autoklaven . Brug en børste og rengøringsmiddel til rengøring af stikkontakten skærmen . Brug ikke slibende rengøringsmiddel på kammeret , dør og hylder eller kurv . Kontroller pakninger og udskiftes, hvis defekte .

Ugentlig vedligeholdelse


Ugentlig vedligeholdelse bør også foretages på autoklaven . Skyl udstødningssystemet med varmt sæbevand . For at gøre dette skal du fjerne stikkontakten skærmen og hæld vaskemiddel og varmt vand ned udstødningen slangen . Næste hælde varmt vand uden opvaskemiddel, som skylles . Det er vigtigt at sikre, at den korrekte temperatur er nået , når maskinen er i brug . Kombinationen af daglige og ugentlige vedligeholdelse hjælper med at holde din autoklave sikker og funktionel .


Kommentarer

  • Om os
  • Advertising
  • Fortæl redaktionen
  • Få nyhedsbreve
  • RSS-feed

Redaktør: Michael D.Lund
Nyheder redactor: Theis Lange Olsen

Kundeservice: Rene Poulsen ,
Peter Andersen

Tel: +45 88 88 99 00
Fax: +45 88 88 99 01

© Copyright 2013-2014 www.konditions.com - All rights reserved.