hvordan man får akut hjælp i en flok tilskuere

Du har en nødsituation , skal du få hjælp , og du er i en flok mennesker . Du tror måske, at en flok er et godt sted at være i en nødsituation . Efter alt , er der en masse mennesker rundt for at hjælpe . Det lyder godt og sommetider er tilfældet . Men nogle gange den tilskuer virkning overtager en flok . Den tilskuer effekt sker , når alle tror , at de ikke behøver at være en til at reagere , fordi sikkert en anden, der reagerer . Alle bliver en tilskuer , og ingen bliver involveret . Den tilskuer effekt kan resultere i noget svar . Dette er blevet undersøgt i psykologi i årevis , og det er virkelig sker . Men der er måder at undgå " tilskuer effekt " og sikrer , at du får hjælp, når du har brug for det
1 .
at få akut hjælp i en menneskemængde af tilskuere , enkelt person ud . Når de bliver peget ud, vil de have en hårdere tid at være en tilskuer . Gør øjenkontakt , peger på dem , og give dem en opgave . Sig " Du , ringe 911 ( eller hvad nogensinde opgaven eller begæring er ). "
2 .
Vær specifik omkring , hvad de skal gøre . Må ikke blot sige " hjælp . "Giv dem en bestemt opgave , som kalder 911 eller kommer til din side for at hjælpe med CPR eller hvad behovet er . De har brug for at vide , at de er den person, til hjælp og de har brug for at vide præcis, hvad der forventes af dem .

3 .
Watch for handling . Hvis du ikke kan se dem straks træde i aktion , så sige " nu " eller gøre det samme anmodning af en anden person . Udspecificerer en person med en specifik anmodning vil bidrage til at sikre , at de rent faktisk reagerer , men det er stadig ingen garanti . Du bliver nødt til visuelt se en reaktion .


Kommentarer

  • Om os
  • Advertising
  • Fortæl redaktionen
  • Få nyhedsbreve
  • RSS-feed

Redaktør: Michael D.Lund
Nyheder redactor: Theis Lange Olsen

Kundeservice: Rene Poulsen ,
Peter Andersen

Tel: +45 88 88 99 00
Fax: +45 88 88 99 01

© Copyright 2013-2014 www.konditions.com - All rights reserved.