hvordan man finder registreret seksualforbrydere i Colorado

Sex forbrydelser er en lovovertrædelse, der er taget meget alvorligt af vores juridiske system samt medlemmer af samfundet. I et forsøg på at forhindre seksuelle forbrydelser og holde dømte seksualforbrydere ansvarlige sex gerningsmanden registre blev skabt . Hvis du bor i staten Colorado , kan du bare følge disse trin for at finde registreret seksualforbrydere i dit område

Du skal bruge: .
Internet


1
<. br > Først skal du gå til Colorado Bureau of Investigation hjemmeside . Jeg har givet en direkte gerne denne lokalitet i den ressource i denne artikel .

2 .
Når på det websted, du vil se flere kolonner af links . Du bliver nødt til at se under overskriften titlen funktioner for det link, der hedder Colorado Sex Gerningsmand stedet.
3 .
Nu et ansvarsfraskrivelse vises . Det er vigtigt, at du læser ansvarsfraskrivelse inden de kommer ind på sitet. Når du har læst ansvarsfraskrivelse du skal udfylde et sikkerhedsspørgsmål for at se i registreringsdatabasen.
4 .

Nu , at siden er indlæst kan du klikke på den knap, der siger søg lovovertrædere .
5 .
Du skal nu indtaste dine søgekriterier og tryk derefter på Søg for at se listen over dømte seksualforbrydere , der matcher din søgning. Du er i stand til at søge i registreringsdatabasen ved navn , overbevisning , amt , by eller af hele staten.

gode råd og advarsler


 • Tjek køn gerningsmanden registreringsdatabasen ofte som information er opdateret og lovovertrædere føjes til registreringsdatabasen på en regelmæssig basis .

 • Kommentarer

  • Om os
  • Advertising
  • Fortæl redaktionen
  • Få nyhedsbreve
  • RSS-feed

  Redaktør: Michael D.Lund
  Nyheder redactor: Theis Lange Olsen

  Kundeservice: Rene Poulsen ,
  Peter Andersen

  Tel: +45 88 88 99 00
  Fax: +45 88 88 99 01

  © Copyright 2013-2014 www.konditions.com - All rights reserved.