hvordan man forebygger narkotikamisbrug

Stofmisbrug er en skræmmende ting . Desværre , vi lever i et samfund, hvor stofbrug bliver mere og mere almindelige . Børn er begyndt at eksperimentere med stoffer og alkohol på yngre og yngre alder . Vi lever også i en tid , hvor der er en stor enlige forældre hjem , hvilket kan føre til mindre kontrol for vores børn. Derudover gruppepres kan være en hård ting for en ung person til at stå op imod , når det kommer til at eksperimentere med stoffer . Det er en god idé at sætte visse former for praksis på plads for at hjælpe med at forhindre dit barn i at misbruge stoffer .

Du skal bruge:
Kanel eller Brahmi oilCoconut eller oliven oilCombDeep-conditioning treatmentOlive olie conditioning /detangling shampooQ-tipsHair clipsTee tree olie


1
Undgå narkotika . i dit eget liv . Børn ser , hvad vi gør mere , end vi er nok klar over . Hvis du har en narkotikamisbrug i dit eget liv , chancerne er dit barn vil være behageligt omkring narkotika . Hvis de ser du eksperimentere og alligevel føre en forholdsvis normalt liv , vil de næppe til at tro, at narkotika kan være virkelig ødelæggende . Det er en god idé at undgå brug af narkotika dig selv, hvis du vil have din søn eller datter til at gøre det samme . Hvis du allerede bruger stoffer , få noget hjælp , så du kan stoppe .

2 .
Tilbring tid sammen med dit barn . Du vil ikke have stor indflydelse på dit barn , hvis du er aldrig rundt . Giv dig tid sammen med hende en prioritet ved at spise måltider sammen og bruge tid på at gøre fritidsaktiviteter. Opmuntre dit barn og kompliment hende ofte . Hvis du ønsker at være en positiv indflydelse , bør du have en positiv holdning .
3 .
Fortæl dit barn til ikke at bruge stoffer og forklare de farer , der er involveret i at gøre det . Mange mennesker tager for givet , at deres barn kender rigtigt og forkert , eller at han lærer om stoffer i skolen . Dette er ikke en chance , bør du tage , og det er vigtigt, at dit barn ved, hvor du står . Gør det klart, at du ikke støtter stofmisbrug , og du forventer dit barn til at træffe kloge beslutninger på dette område . Hvis din familie har en historie misbrugsproblemer , lad dit barn vide . Forklarer også , at eksperimentere med et lægemiddel , selv en gang kan få alvorlige konsekvenser , herunder afhængighed og endda død . Lad dem vide , at visse lægemidler , der synes mindre alvorlige , såsom cigaretter , kan vejen til mere alvorlige stoffer som hash. Du kan også vælge at se på nogle ressourcer om at tale med dit barn om stoffer . KidsHealth har oplysninger om dette emne ( se Resources ) .
4 .

Få at vide dit barns venner . Tillad dit barn at have sine venner over og få at vide , hvilken type mennesker, han nyder at tilbringe tid med . Har hans venner over til middag og være omkring , når de alle er bare hænge ud sammen . Det er en god idé at komme til at kende hans vens forældre så godt, hvis muligheden byder sig . Planlæg en grill og invitere venner og forældre med henblik på at gøre det . Hvis en bestemt barn eller forælder gør dig utryg , så lad dit barn vide .
5 .
Lav fritidsaktiviteter en prioritet . Ofte er stof eksperimenter fremmanede at udfylde hullerne i kedsomhed . En nem måde at hjælpe med at forhindre dette på er at sørge for dit barns tidsplan er fuld . Opmuntre hende til at spille en sport , få et job , frivillig eller deltage i en klub . De mere travle hendes tidsplan er , jo mindre sandsynligt at hun vil have lange blokke af tid at spilde væk .


Kommentarer

  • Om os
  • Advertising
  • Fortæl redaktionen
  • Få nyhedsbreve
  • RSS-feed

Redaktør: Michael D.Lund
Nyheder redactor: Theis Lange Olsen

Kundeservice: Rene Poulsen ,
Peter Andersen

Tel: +45 88 88 99 00
Fax: +45 88 88 99 01

© Copyright 2013-2014 www.konditions.com - All rights reserved.