hvordan man helt lager en førstehjælpskasse

Nødsituationer ske , især når du er væk fra hjemmet eller i bilen . Det er fantastisk, hvis du har en førstehjælpskasse handy , ikke så fantastisk, hvis det ikke er fyldt godt op. Du kan være bedre forberedt , hvis du ved hvordan man helt lager en førstehjælpskasse

Du skal bruge: .
Instruktioner
Handsker .
Maske .
Klud tape .

Gaze Pads .
Pincet .
Hovedpinetabletter .
Termometer.
Spritservietter .

Neosporin .
Bandager .
Pengene.


1 .

Medtag førstehjælp instruktioner . Nogle ting kan være selvforklarende , men hvis ikke , du vil være sikker på at du ved, hvordan man anvender leveringer i sættet . Også, du ikke ønsker at gøre mere skade end gavn .
2 .
Supply sættet med engangshandsker . Gå et skridt videre og sikre, at de er latex-fri . Du ved aldrig, hvad du måske nødt til at røre ved og du ønsker at forblive som sundhedsmæssige som muligt .
3 .
Hold en ansigtsmaske i sættet . Hvis du er nødt til at gøre CPR ( og det er altid godt at lære CPR , ved den måde ! ) , vil du ønsker at være sikker på , at du beskytter dig selv og andre individuelle med masken .

4 .

Medtag klud tape og sterilt gaze trædepuder . De går hånd i hånd , og båndet er nødvendigt for at sikre puder .
5 .
Har en pincet i førstehjælp kit . Mange gange vil en nødsituation være noget simpelt som at få en splint , men for at du skal bruge en pincet .
6 .
Tilføj hovedpinetabletter eller anden form for Tylenol-lignende produkt . Hvis en hovedpine er under opsejling , affyret et enkelt pille kan alle de førstehjælp , du behøver.
7 .
Stock en førstehjælpskasse helt med et termometer . Det er fint at gå gamle skole med et kviksølvtermometer , men en digital ene vil arbejde hurtigere for fastsættelsen af disse temperaturer .
8 .
Put spritservietter i førstehjælp kit . Disse kan være lige hvad du har brug , når du skal tørre snavs fra en klippe for at holde det sanitære .
9 .
Vær sikker på at helt lager en førstehjælpskasse med Neosporin eller anden form af triple- antibiotisk salve . Det har så mange anvendelsesmuligheder .
10 .
Glem ikke bandager ! Ingen førstehjælp kit er fuldt udstyret , uden at dette meget enkle , afgørende element. Især hvis den tilskadekomne er et barn , nogle gange lidt Band-Aid vil gøre det hele bedre .

gode råd og advarsler


 • Når du bruger et element skal du sørge for at genopbygge det .

 • Kommentarer

  • Om os
  • Advertising
  • Fortæl redaktionen
  • Få nyhedsbreve
  • RSS-feed

  Redaktør: Michael D.Lund
  Nyheder redactor: Theis Lange Olsen

  Kundeservice: Rene Poulsen ,
  Peter Andersen

  Tel: +45 88 88 99 00
  Fax: +45 88 88 99 01

  © Copyright 2013-2014 www.konditions.com - All rights reserved.