hvordan man kan bo sikkert i løbet af en snestorm

Undertiden smukke hvide sne falder ned fra himlen kan blive til en meget farlig vejrforhold , en Blizzard . Selv om det kan være sjovt at gå udenfor og spille , det er ikke en sikker beslutning . En snestorm består af kraftig vind som regel over 35 miles i timen og temperaturer under -20 °. Under en snestorm du ikke kan se meget langt , normalt mindre end en ¼ af en mile og under en alvorlig snestorm sigtbarheden kan være meget mindre end
1 .
Bliv inde i dit hus . Et hus tilbyder de mest beskyttelse mod den stærke , straffe vind , den ekstreme kulde og sne .
2 .
Kjole i lag , hvis du absolut er nødt til at forlade dit hus . Sørg for at dække din mund og næse med et tørklæde eller fuld ski maske for at beskytte dine lunger fra den ekstreme kulde . Bær en hat , handsker og isoleret sne støvler sammen med lagdelte tøj under din frakke .

3 .
Hold temperaturen inde i dit hus på din normale niveauer. Undlad at skrue din varme højt op eller tilføje ekstra træ til din pejs . Disse kan være en årsag til brand eller kulilte forgiftning , og hvis din kan ikke komme ud , vil beredskaber tid være markant langsommere også .
4 .
Overnat i et værelse , hvis du har mistede magten . Brug håndklæder til at forsegle revner under døre . Lag tøj og tæpper til varme i løbet af en snestorm .
5 .

Lyt til en batteristrøm radio til eventuelle opdateringer fra de lokale myndigheder .

gode råd og advarsler


 • Altidudarbejdes med en reserve af mad og vand i tilfælde af en nødsituation

 • Kommentarer

  • Om os
  • Advertising
  • Fortæl redaktionen
  • Få nyhedsbreve
  • RSS-feed

  Redaktør: Michael D.Lund
  Nyheder redactor: Theis Lange Olsen

  Kundeservice: Rene Poulsen ,
  Peter Andersen

  Tel: +45 88 88 99 00
  Fax: +45 88 88 99 01

  © Copyright 2013-2014 www.konditions.com - All rights reserved.