hvordan man kan forberede sig på førstehjælp & CPR uddannelse

Første respondenter er ansvarlige for at levere livreddende foranstaltninger i en lang række nødsituationer . Forberedelse til Førstehjælp og CPR uddannelse kan give dig de bedste skud på at fastholde information om uddannelse og føle sig mere komfortable med de væsentlige procedurer . Læring Førstehjælp og CPR kan forberede dig med de grundlæggende færdigheder er nødvendige for at handle på en rolig , beroligende måde , og vide, hvordan du håndterer dig selv uden at gå i panik kan give ofrene en bedre chance for at overleve

Du skal bruge: .
Kanel eller Brahmi oilCoconut eller oliven oilCombDeep-conditioning treatmentOlive olie conditioning /detangling shampooQ-tipsHair clipsTee tree olie .


1 .
Bekræft uddannelse detaljer . Der kan være flere kursustilbud på forskellige tidspunkter og steder for at rumme både professionelle og lægmand uddannelse . Dette gælder især om sommeren og foråret . Mangler din startdato kan resultere i at have din træning udskydes eller endda koste dig en refunderes kursusprisen . Udskriv en kopi af banen detaljer for dig selv og din arbejdsgiver , hvis det er relevant .

2 .
Læs over Førstehjælp og CPR uddannelse retningslinjer . At blive fortrolig med kursets mål og forventninger kan hjælpe dig forblive fokuseret under træningen . Dette gælder især, hvis du søger en certificering efter træningen . Vær opmærksom på , at de fleste Førstehjælp og CPR kurser kræver både skriftlige eksamener og analyseret hands -on demonstrationer . Vær opmærksom på lister over nødvendige materialer der er nødvendige for klassen , såsom kartotekskort eller et CPR- maske .
3 .
Lær baggrundsinformation. Da fokus i førstehjælp og CPR uddannelse er at give dig grundlæggende information og færdigheder , kan nogle emner, der ikke modtager dybdegående forklaringer i timerne. Det er nemmere at forstå ræsonnementet bag visse handlinger , hvis du ved, hvordan kroppen reagerer under normal og nødsituationer . Sætte dig ind i anatomi og fysiologi kan gøre følgende Førstehjælp og CPR skridt synes næsten instinktive .
4 .

strategi for uddannelse med et åbent sind. Selvom du ikke skal helt glemme alle tidligere uddannelse , er det vigtigt at forstå, at livsvigtige teknikker ændre sig som ekstra viden er opnået . Der kan også være forskelle i tilgang og teknikker mellem agenturer og selv mellem undervisere inden for samme uddannelse agentur . For eksempel , mens du kan have lært at fuldføre CPR brystkompressioner ved hjælp af en normalsats kan den nye kurs foreslår at bruge kendte sange som en guide til kompression sats .
5 .
Nedskrive spørgsmål til instruktører . Medtag spørgsmål og bekymringer om gamle koner eventyr , hjem retsmidler , og " tv medicin . " For eksempel , er det tidspunktet at spørge om det overraskende scene fra dine foretrukne action-show . Selvom tv- dramaer kan indeholde realistiske begivenheder og procedurer , er dette ikke altid tilfældet . Efterligne handlinger dine foretrukne tv- medic kan forårsage skade i et real-life situation .

gode råd og advarsler


 • Bring pen og papir til at tage noter under klasse til hjælpe med oplysninger tilbagekaldelse .
 • Hvis træningen er for at arbejde eller professionelle licensure kredit , sikre , at kurset vil blive godkendt forud for indskrivning .

 • Kommentarer

  • Om os
  • Advertising
  • Fortæl redaktionen
  • Få nyhedsbreve
  • RSS-feed

  Redaktør: Michael D.Lund
  Nyheder redactor: Theis Lange Olsen

  Kundeservice: Rene Poulsen ,
  Peter Andersen

  Tel: +45 88 88 99 00
  Fax: +45 88 88 99 01

  © Copyright 2013-2014 www.konditions.com - All rights reserved.