hvordan man kan leve et længere og sundere liv

Der er mange skridt du kan tage i dit daglige liv til at hjælpe dig leve længere . Der er en masse forskning til rådighed på internettet om, hvordan man lever længere , men der er enkle tips og tricks , der vil gøre du føler dig bedre tilpas og leve længere

Du skal bruge: .
Inspiration
Motivation.


1 .

socialisere med venner eller nye mennesker .
være en social sommerfugl reducerer din stress . Samvær med mennesker sænker dine niveauer af kortisol , som sænker dit stressniveau . At være i stand til at udtrykke , hvordan du føler med andre mennesker holder dine følelser i at blive aftappet op indeni. Meditation , sover godt , og drikker sort te gennemprøvede metoder til faldende stress .
2 .
ØVELSE OG KØR hverdag eller så meget som muligt .
Kørsel 40 minutter om dagen , ca 5 timer om ugen , hjælper dig med at komme i masser af motion . Enhver form for motion , der får din puls op på mindst 20 minutter om dagen vil øge dine chancer for at leve et længere og sundere liv .
3 .
opretholde en flad mave eller løs så meget af din talje som muligt .
Belly fedt kan mangle i vores indre organer . Har mere end 20% mave fedt kan medføre langsigtede helbredsproblemer såsom forhøjet blodtryk . Kvinder bør ikke have en mave større end 35 inches , og mænd bør ikke have en mave større end 40 inches .

4 .
EAT mere fiber og omfatter fiber rige fødevarer i din kost .
Forøg din fiber indtagelse af mindst 10 % hver dag . Spise fiber rige fødevarer vil mindske din risiko for hjertesygdomme , og det vil gøre du føler dig bedre og sundere . Hjertesygdom er ved at blive et problem i USA.
5 .
være optimistiske og kærlighed dit liv .
føler stor om din krop og dit billede . Har en stor attitude og et godt psykisk livssyn vil øge dine chancer for at leve længere . Folk , der ønsker at leve , har tendens til at leve længere end folk , der ikke , fordi de ikke tager sig af deres organer. Være tilfreds med , hvem du er .


Kommentarer

  • Om os
  • Advertising
  • Fortæl redaktionen
  • Få nyhedsbreve
  • RSS-feed

Redaktør: Michael D.Lund
Nyheder redactor: Theis Lange Olsen

Kundeservice: Rene Poulsen ,
Peter Andersen

Tel: +45 88 88 99 00
Fax: +45 88 88 99 01

© Copyright 2013-2014 www.konditions.com - All rights reserved.