hvordan man kan rense og vaske hår med en sy -in vævning

Fastholdelse af en dejlig manke kan være svært --- det tager tid og tålmodighed . Især når man har extensions , rengøring og vask dit hår ordentligt er bydende nødvendigt at bevare et optimalt hår sundhed . Der er flere trin for rengøring og vask hår, der er tilsat , indsyet i forlængelse

Du skal bruge: .
kanel eller Brahmi oilCoconut eller oliven oilCombDeep-conditioning treatmentOlive olie conditioning /detangling shampooQ-tipsHair clipsTee tree olie


1 .
Stimulere hovedbunden med en pre-shampoo olie massage . Brug en skilling mellemstore mængden af kanel olie eller Brahmi olie --- begge som stimulerer hovedbunden og tilskynde hårvækst --- og massér ind i hovedbunden . Massage med cirkulære bevægelser i 10 til 15 minutter før vask . For at beskytte enderne og bevare glansen af de udvidelser , anvende kokosolie eller olivenolie til håret .
2 .

Efter anvendelse af pre-shampoo olie , kam gennem håret , når med en bred tand for at sikre , at det er tangle -fri . ( Hvis udvidelser er krøllet , separat med fingrene , men ikke kam igennem. )
3 .
Skyl håret grundigt med lunkent vand . Med hænderne , lift omhyggeligt bunden af hver udvidelse og gælder vandet direkte til hovedbunden og cornrow at fjerne overskydende snavs .
4 .
Påfør shampoo først til hovedbunden (til højre ad kanten af extensions ) og skum . Vær sikker på at skumme hovedbunden i en cirkulær bevægelse . Du skal dog ikke ridse hovedbunden med dine negle . Skyl efter skummende at fjerne shampoo . Gentag yderligere to gange .

5 .
Med en bred tand , forsigtigt frisere håret nedad . Anvende og massage i en detangling dyb balsam ( Silicon Bland fungerer godt med udvidelser ) . Arbejde balsam ind fra hovedbunden hele vejen igennem til enderne af håret . Til betingelse din rigtige hår , separat håret jævnt , en Q-tip dækket i balsam tage og henvende sig direkte til dit hår under udvidelse . Følge de retningslinjer for anvendelse af en dyb balsam .
6 .
Skyl dybe balsam og bruge den brede tand til kam udvidelser nedad . Til at fjerne overskydende snavs fra undersiden af udvidelser , dækker en Q -Tip med tee tree olie og anvende det direkte langs indersiden af forlængelsen , samt cornrow og hovedbund .
7 .

Tør og stil håret .

gode råd og advarsler


 • Hair er mere tilbøjelige til at bryde når de er våde . Derfor bruger ekstra forsigtig, når du kæmning og styling vådt hår og extensions . Brug styling teknikker , som er mindre skadelige for både udvidelser og håret nedenunder . Headed tørretumblere , rulle sæt og naturlig lufttørring er de bedste metoder til at bruge .

 • Kommentarer

  • Om os
  • Advertising
  • Fortæl redaktionen
  • Få nyhedsbreve
  • RSS-feed

  Redaktør: Michael D.Lund
  Nyheder redactor: Theis Lange Olsen

  Kundeservice: Rene Poulsen ,
  Peter Andersen

  Tel: +45 88 88 99 00
  Fax: +45 88 88 99 01

  © Copyright 2013-2014 www.konditions.com - All rights reserved.