hvordan man kan slå alkoholisme

Denne artikel vil forsøge at hjælpe dig med at løse alkoholisme og har en sober , sundt liv

Du skal bruge: .
familie og venner for støtte
.
viljen og ønsker at holde op .
tålmodighed .


1 .
Alkohol selvom det er lovligt at købe bør stadig ses en kraftig stof. Det er meget vanedannende for mange mennesker . For nogle mennesker alkohol er mere magtfulde end nogen medicin , det er deres dæmon . Alkoholisme er et stort problem for millioner af mennesker , og mange har brug for hjælp forsøger at stoppe med at drikke . Nogle forskere mener, at alkoholisme er genetisk , og jeg er enig . Denne artikel vil forhåbentlig give dig nogle værktøjer , der vil hjælpe dig i din kamp mod alkoholisme . Den er baseret på mine personlige erfaringer samt de meget nære familiemedlemmer , der beskæftiger sig med alkoholisme hverdagen .
2 .
Det vigtigste , når de forsøger at slå denne sygdom er, at du har ønsker at stoppe . Du kan ikke forsøge at stoppe med at drikke og sige , godt nogle gange kan jeg have et par drinks . Kun på julen , eller min fødselsdag . Du har lyst til at stoppe med at drikke så dårligt , at du vil kæmpe hver dag for at sige, at jeg aldrig kan have en anden tår igen . Hvis du ikke ønsker at stoppe med at drikke , at dårligt , vil du ikke slå alkoholisme . Du vil blive narre dig selv . Alkoholisme er en kamp , vil du have at gøre med hverdagen for resten af dit liv .

3 .
Nu hvor du har lyst til at stoppe med at drikke , skal du have viljestyrke til at sige nej . Hver dag, siger nej jeg vil ikke drikke i dag . Du kan også nødt til at finde din udløse . De fleste alkoholikere har en udløser , noget der gør dem ønsker at drikke. For nogle kan det være visse venner , eller få stresset på arbejdet . Det kan være gadeoptøjer du følte , mens man kører hjem fra arbejde . Det kan endda være noget mere alvorligt , som en død , eller et traume eller tragisk hændelse, som du gik igennem . Du har måske mistet dit job eller hus , eller fik skilt . Uanset , din udløser er , skal du søge inde i dig selv , indtil du finder det . Og tro mig , når du finder det du vil vide .
4 .
Hvis du har fundet din udløse du er nået halvvejs til at slå alkoholisme . Den næste del er at tilgive dig selv for nogen smerte Yiu forvoldt dig selv eller andre . Undskylde for den uret du har lavet til andre og dig selv . Tilgiv dig selv og bede om forgivenerss . Når du er ægte , vil folk overraske dig og tilgive dig .
5 .

Nu skal du finde en god støtte gruppe . Det kan være AA , en ven af familien , eller et nært familiemedlem kan du betro i. Ring til dem , når du føler behov for at drikke , eller gå til møder , når du føler behov . Tag alle sprut eller øl ud af dit hus . Ikke sætte dig selv i situationer i lang tid , der er alkohol omkring . Vigtigst er det, du nødt til at fortælle dig selv hver dag , du kan gøre dette . Du er stærkere end sygdommen . Og i et år , vil du se tilbage og sige, at jeg var stærkere . Må ikke nogensinde glemme dig aldrig kan have kun én. Og husk , der er mennesker derude , du kan læne sig op ad .


Kommentarer

  • Om os
  • Advertising
  • Fortæl redaktionen
  • Få nyhedsbreve
  • RSS-feed

Redaktør: Michael D.Lund
Nyheder redactor: Theis Lange Olsen

Kundeservice: Rene Poulsen ,
Peter Andersen

Tel: +45 88 88 99 00
Fax: +45 88 88 99 01

© Copyright 2013-2014 www.konditions.com - All rights reserved.