hvordan man lærer tapning procedurer

Tapning , eller proceduren for at gøre et snit i en vene med henblik på at udvinde blodet , er hverdagskost i USA lægens kontorer og hospitaler . Grundlæggende tapning færdigheder er afgørende for enhver person , som håber at blive en sundhedsfaglig uddannelse, og tapning er en grundlæggende medicinsk procedure , der kan læres let på jobbet . Kun Californien og Louisiana har statslige regler for bioanalytikere , men en langsigtet position i tapning er uopnåelig uden ordentlig certificering . Hvis du ønsker at gå den ekstra mil og fremme korrekt tapning færdigheder , her er en måde at opnå dette mål .

Du skal bruge: .
studentereksamen eller GED tilsvarende
Seks måneder til et år af medicinske erfaringer .


1 .

Find en skole , der har specialiseret sig i tapning certificering . Mange gymnasier og universiteter , der tilbyder medicinske programmer også tilbyde tapning-certificering kurser . En bioanalytikeren kan også optjene certificering gennem en række medicinske selskaber , såsom American Society for Clinical Patologi ( ASCP ) , Sammenslutningen af Flebotomi Teknikere ( APT ) og National Flebotomi Association ( NPA ) . Disse tre forskellige samfund, er alt velkendt , og hver har forskellige retningslinjer for certificering . Kontakt med disse organisationer , hvis du har brug for hjælp til at finde en skole eller lignende uddannelse i nærheden af dig . Når du har fundet en passende institution , tilmelde tapning certificeringskurser der .
2 .
Fokus under in- class uddannelse , især hands-on arbejde . Fordi tapning er for det meste en motor færdighed , gentagelse er vigtigt i cementere proceduren i dit hoved . Under klasser , sørge for at konstatere, hvor intensiv læseplanen er . Anatomi , blod infektioner , blodprøveudtagning , blodansamlinger , sikkerhed og CPR bør drøftes grundigt . Hvis du opdager , at din studieordning mangler i mange af disse , kan du ønsker at finde en anden retning .
3 .
Få masser af hands -on erfaring i at udføre både hudpunkturer og venepunkturer . Et skind punktere er en ordentlig snit gennem huden væv , mens en venepunktur er det faktiske bioanalytikeren procedure for at skære ind i en blodåre . Mange tapning certificeringer kræver et vist antal af vellykkede procedurer for begge . Korrekt venepunktur og huden punktering teknikker varierer patient til patient baseret på en række faktorer , især alder .

4 .
Øv din kompetence på blodprøver og indsamling . Meget af moderne tapning beskæftiger sig med indsamling af blod til testformål . En ordentlig snit i en vene er ubrugelige , hvis steril samling principper ikke er fulgt . Certificeres i henhold til ASCP kræver en vellykket gennemførelse af 100 uden hjælp blod samlinger . Mange certificering skoler og programmer for tapning mandat mindst 100 timers klinisk , in- house erfaring , så mulighederne for at fuldføre arbejdet vil være rigeligt .
5 .
motivere dig selv til at forbedre ud certificering . Når du har modtaget din certificering , som vil give dig mulighed for at tjene tapning positioner , så prøv at tage så meget arbejde som du kan for at forbedre dine evner. Jo mere du er i stand til at praktisere de principper og procedurer efter tapning under arbejdet , jo bedre arbejde, du vil være i stand til at udføre .

gode råd og advarsler • Hvis du er fra Louisiana eller Californien , eller du har planer om at øve tapning i disse stater , skal du kontakte staten medicinske bord at forhøre sig om statslig regulering for praktiserende bioanalytikerens .

 • Kommentarer

  • Om os
  • Advertising
  • Fortæl redaktionen
  • Få nyhedsbreve
  • RSS-feed

  Redaktør: Michael D.Lund
  Nyheder redactor: Theis Lange Olsen

  Kundeservice: Rene Poulsen ,
  Peter Andersen

  Tel: +45 88 88 99 00
  Fax: +45 88 88 99 01

  © Copyright 2013-2014 www.konditions.com - All rights reserved.