korrekt hånd - vask procedurer

Korrekt håndvask procedurer er måske den nemmeste måde at holde dig sund og undgå at sprede bakterier til andre . Følg et par enkle trin , næste gang du vasker dine hænder til effektivt at reducere din risiko for at få syge

Vask med sæbe og vand


Når det er muligt , bruge antibakterielle sæbe og varmt vand til at vaske dine hænder . Begynd ved fugtning begge hænder under varmt vand og anvende en generøs mængde sæbe . Massage hænderne sammen rask til at arbejde en skumme . Fortsæt skummende dine hænder og fingre i mindst 20 sekunder. En god tommelfingerregel er at synge " Twinkle Twinkle Little Star " , mens vaske dine hænder at tilnærme 20 sekunder . Efter vask , skal du bruge varmt vand til skyl begge hænder . Brug et stykke køkkenrulle hvis den er tilgængelig til at tørre dine hænder , og brug derefter køkkenrulle for at slukke for vandhanen . Brug køkkenrulle til at åbne toilettet døren i offentlige baderum inden deponering . Hvis der ikke er køkkenrulle , brug et luft tørretumbleren til at tørre dine hænder .

Alkohol-baserede Gel


Hvis varmt vand og sæbe er ikke tilgængelige , overveje at bruge en alkohol-baseret gel til at rense dine hænder . Squirt en lille mængde gel i håndfladen og gnid gelen med begge hænder for at generøst dække dine hænder og fingre . Fortsæt gnide gelen indtil det fordamper og tørrer . Bære en lille flaske i hånden renser i din pung eller holde en container i bilen til brug i nødsituationer .

Hvornår skal vaskes


Vask altid dine hænder efter brug af toilettet , før du rører mad om du er ved at forberede eller at spise det , og efter hoste , nys eller pleje for en person, der kan være syge . Også overveje at vaske dine hænder efter håndtering penge , røre et dyr , picking up skrald eller håndtering bleer og andre affaldsprodukter .


Kommentarer

  • Om os
  • Advertising
  • Fortæl redaktionen
  • Få nyhedsbreve
  • RSS-feed

Redaktør: Michael D.Lund
Nyheder redactor: Theis Lange Olsen

Kundeservice: Rene Poulsen ,
Peter Andersen

Tel: +45 88 88 99 00
Fax: +45 88 88 99 01

© Copyright 2013-2014 www.konditions.com - All rights reserved.