mest almindelige symptomer på hjælpemidler

En hiv-positiv person står over for en lang sti til sidst udvikle aids, der er defineret ved deres T-celletal falder under 200/mm3 . Når dette punkt er nået , er der særlige symptomer , der ledsager denne sidste fase af HIV kontinuum

opportunistiske infektioner


Mens mange infektioner ikke udgør alvorlige sundhedsmæssige betænkeligheder i den almindelige befolkning , en kompromitteret immunforsvar kan give en simpel bakterie mulighed at formere sig . Når en HIV-positiv person udvikler en såkaldt " opportunistisk infektion , " de anses for at have aids .

Infektion Symptomer


aids- patienter kan forvente at opleve et væld af symptomer relateret til udviklingen af opportunistiske infektioner , herunder nattesved , kulderystelser , feber , træthed , tør hoste og diarré . Hvide pletter /læsioner i munden , kaldet candidiasis , er fælles , som er hovedpine , sløret eller skæve syn og vægttab .

lungebetændelse


En af de mest almindelige infektioner aids-patienter udvikler er Pneumocystis carinii lungebetændelse . Når nogen første gang udvikler denne type lungebetændelse , læge-udstedt forventet levetid gennemsnit to år . Hvis personen overlever , og derefter udvikler infektionen en anden gang , er denne forventning sænkes til det halve .

Nervesystem


Hjerne nedskrivninger og nerveskader er rapporteret med omkring 50 % af aids-patienter . Dem, der lider nerveskader erfaring adfærdsændringer, har svært ved at koordinere balance og bevægelse og har problemer danner tanker .

Kræft

senfase aids-patienter udvikler normalt en eller flere former for kræft, herunder Kaposis sarkom og lymfom , og livmoderhalskræft hos kvinder . Nylige forbedringer i behandling for AIDS-ramte har været i stand til at mindske virkningerne af disse sygdomme for mange .


Kommentarer

  • Om os
  • Advertising
  • Fortæl redaktionen
  • Få nyhedsbreve
  • RSS-feed

Redaktør: Michael D.Lund
Nyheder redactor: Theis Lange Olsen

Kundeservice: Rene Poulsen ,
Peter Andersen

Tel: +45 88 88 99 00
Fax: +45 88 88 99 01

© Copyright 2013-2014 www.konditions.com - All rights reserved.