oplysninger om rygestop

Mennesker, der ryger, er ofte klar over, hvor skadeligt det nikotin vane er at deres helbred . Men indse, at og gøre bevægelserne til at stoppe , ikke nødvendigvis går hånd i hånd . Rygere , der gør afslutter ofte føler sundere og mere fokuseret straks , mindske deres risiko for kræft , lunge sygdomme , og andre kroniske sygdomme , spare penge og føle sig stolt af sig selv

Indstil en Quit Day


The American Cancer Society tyder på, at rygere , der ønsker at kvitte vælge en "Afslut dag ". Rygere skal indhente forskrifter for medicin , de har til hensigt at bruge til at hjælpe dem holde op , såsom Zyban eller Champix . De bør også beslutte , om de kommer til at tage en kold tyrker eller trin ned deres cigaret forbrug ved at ryge mindre og mindre .

Fortæl venner og familie


En ryger , der gør et offentligt tilsagn om at hans forlade dag er mere sandsynligt, til at lykkes . The American Cancer Society tyder også på at deltage i en rygeophør støttegruppe eller snakke med venner og familie , som har held op med at ryge .

Find Stedfortræder Aktiviteter


Ikke alene er nikotin vanedannende , men rygernes vaner bliver indgroet over tid . Hvis du jævnligt røget , så snart du kom op at sigte finde alternative aktiviteter , såsom nogle yoga stræk, til at udfylde det pågældende tidspunkt. Hvis du jævnligt har taget ryge pauser på arbejdet , i stedet går omkring din bygning som en aktivitet i stedet .

Find Oral stedfortrædere


Rygere forsøger at holde op , kan finde det lettere , hvis de har adgang til ting til at fylde den mundtlige tomrum . The American Cancer Society anbefaler sukkerfrit tyggegummi , gulerodsstave , hård slik , kaffe røreanordninger eller tandstikker .

Undgå Temptation

Undgåelse venner og familiemedlemmer , der ryger , eller steder, hvor du ofte røget , såsom udendørs restauranter , kan være en hjælp , mens du er der beskæftiger sig med abstinenssymptomer og fristelse . Med tiden kan du være i stand til at møde disse mennesker og steder uden tilbagefald i at ryge .

Find en Quitline

The American Cancer Society anbefaler også , at rygere forsøger at stoppe udnytte en quitline , til et telefonnummer ringer for at få support og ressourcer på rygestop .


Kommentarer

  • Om os
  • Advertising
  • Fortæl redaktionen
  • Få nyhedsbreve
  • RSS-feed

Redaktør: Michael D.Lund
Nyheder redactor: Theis Lange Olsen

Kundeservice: Rene Poulsen ,
Peter Andersen

Tel: +45 88 88 99 00
Fax: +45 88 88 99 01

© Copyright 2013-2014 www.konditions.com - All rights reserved.