positive effekter af solarier

Indendørs garvning ikke udsætte dig for skadelige virkninger af solen , og er faktisk en af de sikreste måder at få en tan . At have en base tan er en af de bedste måder at sikre, at du ikke blive solbrændt , hvilket mindsker risikoen for at få hudkræft

Historie


Gennem historien har garvning ikke altid været et populært ting . Går helt tilbage til oldtiden , var det kun de fattige tan . Det vil sige, indtil 1920'erne , da garvning blev meget moderne .

Funktion


Tanning beds hjælpe folk får en tan i de måneder , de kan ikke gå udenfor for at lægge ud på grund af de kolde temperaturer , eller hvis de arbejder og bare ikke har tid .

Fordele


For folk , der lider af Seasonal Affective Disorder ( SAD ) , at få nogle form for ultraviolet lys hjælper deres psykiske velbefindende . Dermatologer har også ordineret besøg solarium for folk med psoriasis , da det hjælper lindre hudens tilstand .

Advarsel


Overdreven brug af solarier kan øge din risiko for at få hudkræft samt tidlig ældning af huden .

Teorier /Spekulation

Alt kan være dårligt hvis det ikke gøres med måde , og samme gælder for solarium brug . Så længe det gøres i korte intervaller , bør der ikke være nogen risiko for at få hudkræft .


Kommentarer

  • Om os
  • Advertising
  • Fortæl redaktionen
  • Få nyhedsbreve
  • RSS-feed

Redaktør: Michael D.Lund
Nyheder redactor: Theis Lange Olsen

Kundeservice: Rene Poulsen ,
Peter Andersen

Tel: +45 88 88 99 00
Fax: +45 88 88 99 01

© Copyright 2013-2014 www.konditions.com - All rights reserved.