sen symptomer på hjælpemidler

Når en person bliver smittet med human immundefekt virus ( HIV ) , vejen mod at udvikle erhvervet immundefekt syndrom ( AIDS ) er normalt en lang . Afhængigt af hvornår behandlingen påbegyndes , kunne AIDS tage op til et årti at udvikle sig. Der er særlige symptomer , imidlertid, at ledsage de sene stadier af sygdommen

opportunistiske infektioner


Infektioner , såsom lungebetændelse , normalt ikke give store sundhedsmæssige betænkeligheder i den almindelige befolkning , men AIDS- patienter har kompromitteret immunforsvar , der giver infektioner en lejlighed til at blomstre. Enhver opportunistiske infektion i en hiv-positiv person betragtes som en " AIDS -definerende sygdom . "

Infektion Symptomer


Senere fase aids-patienter oplever ofte iblødsætning nattesved , kulderystelser , hovedpine , feber over 100 grader F , træthed , hovedpine og kronisk diarré . Candidiasis, eller hvide pletter /læsioner i munden , er fælles , samt sløret og forvrænget syn , vedvarende træthed og betydelige vægttab .

Pneumocystis carinii pneumoni


Når denne type lungebetændelse er først udviklet i en aids- patient , er den forventede levealder gennemsnit på to år , som de fleste læger . Patienter kan aftale det en anden gang i de senere faser af aids , og dette mindsker deres forventede levetid til det halve.

Nervesystem


Ifølge en UCLA /University of Pittsburgh undersøgelse rapporteret i " ScienceDaily , " 40 procent af AIDS-patienter i sidste ende blive hjerne-forringet eller lider nerveskade som syndromet slår igennem . Patienter med nerveskader oplever ændringer i deres adfærd , svært danner tanker og svært ved at koordinere balance .

Kræft

Et flertal af aids- patienter i de sidste faser af syndromet udvikler kræft , som oftest Kaposis sarkom , lymfom , og livmoderhalskræft hos kvinder . Heldigvis har forbedret behandlinger som for sent været i stand til at reducere virkningerne af disse sygdomme for mange aids- patienter .


Kommentarer

  • Om os
  • Advertising
  • Fortæl redaktionen
  • Få nyhedsbreve
  • RSS-feed

Redaktør: Michael D.Lund
Nyheder redactor: Theis Lange Olsen

Kundeservice: Rene Poulsen ,
Peter Andersen

Tel: +45 88 88 99 00
Fax: +45 88 88 99 01

© Copyright 2013-2014 www.konditions.com - All rights reserved.