sikkerhed emner til vinteren

Som vinteren nærmer sig , vil du sikre dig, at du er forberedt på ekstreme temperaturforandringer . Uanset om du er ude at lege i sneen , eller at køre til arbejde , skal du tage visse forholdsregler , så du er sikkert fra de farer , der kommer med de kolde vintermåneder

Frostbite


Frostbite er indefrysning af kropsvæv , såsom hud . En person kan udvikle denne tilstand og ikke engang klar over det , hvis der er langvarig udsættelse for kulde . Det er vigtigt at se for mange forskellige tegn på forfrysninger fordi smerten ikke er noget, der mærkes i de tidlige faser . I begyndelsen, vil huden vises blussende og føler følelsesløs . Huden vil derefter henvende sig til en hvid eller grålig farve . Vabler form og huden bliver sort i ekstreme tilfælde . Gnid ikke berørte område for at undgå yderligere skader på væv. Dække huden med tøj eller tæpper , der er tør og varm . Sørg for , at forfrysninger offeret er taget til et hospital så hurtigt som muligt .

klæde sig passende for vejret for at undgå forfrysninger . Lag tøj , der er lys og løs med en vandafvisende stof som det øverste lag . Slitage to par sokker . Uld sokker skal dække sokker af et syntetisk materiale . Fjern vådt tøj så hurtigt som muligt og forblive aktive for at holde din kropstemperatur op .

køre sikkert


Prøv at undgå at køre , hvis en vinterstorm nærmer sig. Hvis du er tvunget til at køre , så sørg for du er forberedt på eventuelle problemer . Hold en overlevelse kit i bilen . Dette vil bestå af et tæppe , en lille skovl , akut vej nødblus , reservehjul tøj , flaskevand , lommelygte og batterier , batteri kabler , dæk kæder og hurtig energi fødevarer, såsom Granola eller energi barer . Du skal også sørge for , at du altid holde din gas tank fuld i løbet af vinteren for at undgå gassen linje fra frost . Hvis du rejser lange afstande , sørge for at nogen kender dine rejseplaner . Denne person skal vide, hvad de skal gøre , hvis du ikke ankommer til din destination inden for en bestemt periode .

Hvis du nogensinde finde dig selv fanget i bilen , bevare roen og holde stille . Aldrig forlade bilen for at lede efter hjælp så vil du højst sandsynligt finde dig selv i en værre situation . Kun køre din motor for korte mængder af tid , såsom 3A55 minutters intervaller for at spare på brændstof . Mens din bil kører , tænde kabinelyset i håb om udflagning ned hjælp . Du skal sørge for , at din udstødningsrøret er fri for sne , så bilen ikke fylde op med kulilte .


Kommentarer

  • Om os
  • Advertising
  • Fortæl redaktionen
  • Få nyhedsbreve
  • RSS-feed

Redaktør: Michael D.Lund
Nyheder redactor: Theis Lange Olsen

Kundeservice: Rene Poulsen ,
Peter Andersen

Tel: +45 88 88 99 00
Fax: +45 88 88 99 01

© Copyright 2013-2014 www.konditions.com - All rights reserved.