sikkerhed procedure, hvis kviksølv er spildt

Kviksølv er giftigt og kan forårsage nerve og organskader ved indtagelse . Udslip af kviksølv udsætte mennesker for denne fare . Den danner vandpytter og små perler , der kan sive ind i gulve og bordplader . Forurening kan spredes , hvis den kommer i tøj og sko . Enhver kviksølv spill opfordrer til hurtig indsats for at rydde området og flytte folk fra rummet , og derefter for en omhyggelig oprydning . Kviksølv spild kits støtte rensning af små spild ; store spild kræver en " Hazmat "team

Spill Kit


Hvis du arbejder med kviksølv , få en spill oprydning kit . Disse engangs- pakker har instruktioner , rengøring af værktøj , pulver og affaldsposer . De er prisbillige , kompakte og praktisk .

Ting at undgå


Du må ikke hente et kviksølv spildområdet med en støvsuger . Det vil blive forurenet med bittesmå perler af kviksølv og blæse dampe ind i stuen . Hvis støvsugning skal gøres for at få glasskår fra et tæppe , tage posen ud eller tomme og tørre ud canister med en fugtig køkkenrulle , og derefter sætte posen eller håndklæde i en plasticpose for farligt bortskaffelse . Brug ikke en kost , da det bryder kviksølv i mindre , er vanskelige at finde perler .

Beklædning , der har haft direkte kontakt med kviksølv bør sække og kasseres , ikke vasket . Vask forurenet tøj vil sprede kviksølv i vaskemaskinen , andet tøj og spildevandssystemet .

Broken Fluorescent Lamp


Fluorescerende og Compact Fluorescent ( CF ) lamper har meget små mængder af kviksølv forseglet i glasrøret . Hvis det går i stykker , ventilere rummet ved at åbne et vindue . Evakuere folk og kæledyr fra værelset , få dem styre fri af murbrokker . Iført gummihandsker , brug et stykke pap eller stive papir for at score knust glas og andet affald . Brug tape til at afhente lille glas bits fra hårde overflader. Lægge nogen glasskår , tape , eller papir i ziplock poser til bortskaffelse . Ligeledes taske dine handsker , når du er færdig med dem .

Lille udslip


For udslip af et par gram , som fra en brækket termometer , første transportere mennesker og kæledyr fra rummet . Undgå enhver handling , der ville sprede kviksølv , som at gå i det . Sæt på gummi-eller plastikhandsker --- typen er ikke vigtigt , så længe de er væsketæt . Tag et stykke stift pap eller papir og langsomt feje og samle større kviksølv perler , sætte dette i en lynlås taske. En dråbetæller kan bruges til at udarbejde større dråber . Langsomt og forsigtigt fordrive kviksølv i fugtige papirservietter og læg dem i en lynlås taske. Pulveriseret svovl , som er fastsat i et spild kit , absorberer kviksølv og konverterer det til et pulver sammensat for at lette rengøringen .

større spild

For udslip større end et par gram , fjerne folk og dyr fra området umiddelbart . Udluft rummet ved at åbne et vindue . Sluk eller blokere ventilationshullerne til central luft og varme, indtil udslippet er rengjort . Luk og lås døren og efter en advarsel . Ring til din stat eller lokale sundheds -eller miljømæssige agentur

For udslip større end et halvt kilo kviksølv-. omkring en flydende ounce eller to spiseskefulde , kalder National Response Center på (800) 424-8802 straks .

Bortskaffelse

Efter sække kviksølv og eventuel forurenet genstande som rengøring af værktøj , papir og gummihandsker , tæt og mærke de poser med en tuschpen . Placer poser ind i en større tunge trash pose og mærke det . Tag det til farligt affald handler , ikke en genbrugsplads . Mange hardware butikker vil tage din slidte eller knækkede CFC elpærer for sikker bortskaffelse .


Kommentarer

  • Om os
  • Advertising
  • Fortæl redaktionen
  • Få nyhedsbreve
  • RSS-feed

Redaktør: Michael D.Lund
Nyheder redactor: Theis Lange Olsen

Kundeservice: Rene Poulsen ,
Peter Andersen

Tel: +45 88 88 99 00
Fax: +45 88 88 99 01

© Copyright 2013-2014 www.konditions.com - All rights reserved.