virkninger af rygning på lungerne

Tobaksrøg indeholder over 4. 000 kemiske stoffer , herunder nikotin , kulilte , formaldehyd og endda arsen . Disse kemikalier har en ødelæggende virkning på lunger og luftveje , forringe deres evne til at fungere og ofte forårsager uoprettelige skader . Selv en enkelt cigaret kan efterlade en væsentlig del af tjære i lungerne

Skader Cilia


Cilia er . hår-lignende prognoser, at hjælpe med at rense ud luftvejene i luftvejene . Beskadiget på grund af tobaksrøg , kan de ikke rense luftvejene ordentligt , så toksiner at opbygge i lungerne . Disse toksiner føre til infektioner , betændelse og sygdom .

Emfysem


Rygning er en primær årsag til emfysem . Røgen selv skader lungerne « luftsække , hvilket gør det vanskeligt for lungerne til at udvide og kontrakt .

Bronkitis


Rygning er den hyppigste årsag til kronisk bronkitis . Det er en betændelse i bronkierne , som er luftvejene i luftvejene . Symptomer omfatter åndenød og hoste , der producerer slim .

Lungebetændelse


Rygning øger risikoen for at pådrage lungebetændelse , som er en betændelse i lungerne forårsaget af en indledende infektion . Symptomerne omfatter ofte brystsmerter , en slim-producerende hoste , åndenød og feber .

Lung Cancer

Rygning er den hyppigste årsag til lungekræft . Toksiner i tobaksrøg skabe kræft celler i lungerne , i sidste ende fører til maligne tumorer .


Kommentarer

  • Om os
  • Advertising
  • Fortæl redaktionen
  • Få nyhedsbreve
  • RSS-feed

Redaktør: Michael D.Lund
Nyheder redactor: Theis Lange Olsen

Kundeservice: Rene Poulsen ,
Peter Andersen

Tel: +45 88 88 99 00
Fax: +45 88 88 99 01

© Copyright 2013-2014 www.konditions.com - All rights reserved.