adfærdsmæssige sikkerhed

. Arbejdsgivere identificere og forståelse adfærdsmæssige sikkerhed , og alle tilhørende komponenter , vil give et sikkert arbejdsmiljø for deres ansatte og spille en vigtig rolle i at eliminere arbejdsulykker

Definition Behavioral Sikkerhed


Ifølge " Farer Magazine , "adfærdsmæssige sikkerhed er en tilgang til sikkerhed på arbejdspladsen , der fokuserer på arbejdernes adfærd som årsag til de fleste arbejdsskader og sygdomme . I en nøddeskal , undersøge arbejdsgivere og sundhed , sikkerhed og miljø ( HSE ) officerer de grundlæggende årsager til arbejdsrelaterede ulykker og sygdomme for at se, hvis en arbejdstager adfærd har bidraget til dem .

Sådan fungerer det


Normalt i situationer , der indebærer fare for arbejdstagere , der er teknisk kontrol , såsom maskinafskærmninger , ventilationsanlæg og personlige værnemidler ( PPE ) anvendes til at sikre arbejdstagernes sikkerhed . I adfærden-baseret system, er arbejdere uddannet , uddannet i en alternativ metode eller i nogle tilfælde bringes til ophør, garantere deres sikkerhed og af andre.

God og dårlig opførsel


Næsten alt en individuel gør kan henføres til adfærd . Hvis en arbejdstager får masser af hvile , vil han være mere opmærksomme . Hvis han ikke ankommer udhvilet , kunne dette fremme skødesløshed , han vil bringe ikke blot sig selv, men andre arbejdstagere som godt. Sidstnævnte kunne identificeres som dårlig opførsel . God opførsel kan identificeres som sædvanligt efter reglerne .


Kommentarer

  • Om os
  • Advertising
  • Fortæl redaktionen
  • Få nyhedsbreve
  • RSS-feed

Redaktør: Michael D.Lund
Nyheder redactor: Theis Lange Olsen

Kundeservice: Rene Poulsen ,
Peter Andersen

Tel: +45 88 88 99 00
Fax: +45 88 88 99 01

© Copyright 2013-2014 www.konditions.com - All rights reserved.