dc vs ac spænding sikkerhed

I 1890'erne , før byer blev elektrificeret Thomas Edison hævdede , at vekselstrøm ( AC ) var farlig , og at jævnstrøm ( DC ) var sikkert . Faktisk kan både AC og DC være farligt , selv om AC er mere farlig ved lavere spænding

Beskrivelse


En jævnstrøm er en lind strøm af elektricitet i en konstant spænding , som fra et batteri . Strømmen af vekselstrøm skifter retning 60 gange i sekundet . Vekselstrøm giver mulighed for brug af transformere for effektiv distribution af elektrisk energi.

Husholdning DC


De fleste DC kilder i hjemmet er for svage til at give et chok til tør hud . Legetøj , lommelygter og MP3 spillerne bruge tør-celle eller genopladelige batterier til magten. Disse små enheder har normalt køre på mellem 3 og 12 volt og er næsten universelt sikkert .

Husholdning AC


Den elektricitet , der kommer ud af stikkontakten er 110 volt vekselstrøm . Dette er nok til at give en smertefuld , men ikke dødelige chok til den tørre hud en sund voksen , men det kan dræbe et lille barn . Faren er stærkt forøget , hvis en person hud er våd , og hvis den nuværende er ikke afbrudt øjeblikkeligt .

Svedende


Mens både AC og DC kan fremkalde høje strømme i en persons krop ved høje spændinger , hyppigheden af AC inducerer svedtendens . Svedende sænker hud modstand og sætter scenen for en stærkere stød .

muskelspasmer

En stærk elektrisk strøm gennem huden , vil medføre muskler til kontrakt . Dette fører til vejrtrækningsbesvær og ukontrollerede hjerte sammentrækninger . Den 60 cyklus pr sekund udsving i AC nuværende lave muskelsammentrækninger mere alvorlig .


Kommentarer

  • Om os
  • Advertising
  • Fortæl redaktionen
  • Få nyhedsbreve
  • RSS-feed

Redaktør: Michael D.Lund
Nyheder redactor: Theis Lange Olsen

Kundeservice: Rene Poulsen ,
Peter Andersen

Tel: +45 88 88 99 00
Fax: +45 88 88 99 01

© Copyright 2013-2014 www.konditions.com - All rights reserved.