folkesundhed sygepleje standarder

National Public Health Performance Standards Program ( NPHPSP ) giver standarder til gavn for folkesundheden sygeplejersker til fremme af levering af offentlige sundhedsydelser. Folkesundheden sygepleje standarder sikrer sammenhæng og kvalitet i leveringen af community- baseret undervisning , sundhedsvæsen og forbedring af sundheden

Vurdering


Folkesundhed sygepleje standarder identificere målrettede indgreb ved at revidere behov, risici , styrker og kravene i Fællesskabets befolkning .

Diagnose


Folkesundhed sygeplejersker diagnosticere enkeltpersoner og vurdere samfund og individuelle behov for sundhedspleje . De standarder, er afhængige af evidensbaserede retningslinjer , der giver sygeplejersker at kunne vurdere individuelle og populationsbaseret behov .

Intervention


Sygeplejersker skabe interventioner for at forbedre individuel og samfund sundhed til gavn for den samlede befolkning . Folkesundheden sygepleje plejestandarder fokus på indsatser , der omfatter uddannelse , udvikling af lokalsamfundet og sundhedspolitik udvikling .

Partnerskaber


Folkesundhed sygeplejersker mobilisere EU's ressourcer og opfordre organisationer til at støtte lokalsamfundet opsøgende arbejde og sundhedspleje . De skaber relationer med lokalsamfundet partnere til at styrke det offentlige sundhedsvæsen sygepleje rolle og udvide den offentlige uddannelse og befolkningens sundhed forvaltning .

Politik Udvikling

Sygepleje standarder kræver, sygeplejersker at udvikle politikker , der fokuserer på foranstaltninger til at beskytte den generelle sundhedstilstand i samfundet , og fremme fællesskabet forbedring af sundheden .


Kommentarer

  • Om os
  • Advertising
  • Fortæl redaktionen
  • Få nyhedsbreve
  • RSS-feed

Redaktør: Michael D.Lund
Nyheder redactor: Theis Lange Olsen

Kundeservice: Rene Poulsen ,
Peter Andersen

Tel: +45 88 88 99 00
Fax: +45 88 88 99 01

© Copyright 2013-2014 www.konditions.com - All rights reserved.