fordelene af charter forandring

En charter er en meget vigtig redskab til ethvert demokratisk setup . Den suveræne magt i et land eller en stat præsenterer charter til de mennesker og selskaber i form af et skriftligt dokument . Dette dokument er udtryk for privilegier og rettigheder , sammen med de gældende grænser for den adgangsberettigede . Som tiderne skifter , skal grænserne for disse rettigheder relevante i ethvert demokratisk setup op til fornyet overvejelse og omdefineres . En charter ændre grundlæggende betyder ændring af visse dele af forfatningen . En ændring i et charter lyder teorien simpelt , men i virkeligheden er det meget sværere .

Effektivitet


Kun de bestemmelser, der skal ændres , vil blive fulgt op og arbejdede videre. Det problem ved at åbne op et charter for ændringer , er det niveau af kontrol til rådighed. Da charteret er stort, det er uklogt og upraktisk at ratificere alle formulering i det. Derfor er den effektive metode til charter ændring giver en mere pragmatisk tilgang til kun at ændre krævede felter mens andre felter urørt . Det sparer tid og kræfter .

økonomiske levedygtighed


Den økonomiske levedygtighed strategi skal blive værdsat . I opbygningen af at ændre charteret , er en delegeredes konvention nødvendigt . Den åbne karakter af denne konvention vil betyde, at det kan gå i årevis , spise i skatteydernes penge . Derfor vælger bestemte områder for forandring snarere end at åbne op for hele charter for ratifikation viser sig at være mere økonomisk .

større gennemsigtighed


Ændringen vil gøre op med håndhævelse balance gridlock oplevet i et præsidentielt system . Denne ændring vil betyde større gennemsigtighed , mindre korruption og en mere effektiv , pro-folk styreformer.

resolution


I det amerikanske system samt de fleste europæiske demokratier , arkaisk jordtilliggender love at finde en forskel med de skiftende demografi af nationen . Her ændringer til de respektive land-og handelsrelaterede love bliver en nødvendighed .

Eksempel på charter Change

Et godt eksempel på charter forandring kan ses i Filippinerne , et land , der har forsøgt at ændre sin 1986 forfatning tre gange i marts 2010. De seneste forsøg siden under præsident Gloria Macapagal Arroyo . Efter at være kommet til magten i 2004 , dannede præsidenten en rådgivende kommission , hvis eneste opgave var at foreslå nødvendige ændringer af forfatningen efter høring forskellige sociale sektorer . Den betydelige forslag, der indgår flytte fra den eksisterende bicameralism til unicameralism , skifte til en føderal regering for at styrke de lokale regeringer og indledende økonomisk liberalisering .


Kommentarer

  • Om os
  • Advertising
  • Fortæl redaktionen
  • Få nyhedsbreve
  • RSS-feed

Redaktør: Michael D.Lund
Nyheder redactor: Theis Lange Olsen

Kundeservice: Rene Poulsen ,
Peter Andersen

Tel: +45 88 88 99 00
Fax: +45 88 88 99 01

© Copyright 2013-2014 www.konditions.com - All rights reserved.