fysiske egenskaber af gips pulver

Gips pulver dannes ved opvarmning gips sten . Når stenen opvarmes , er vandet frigives, og den fine , hvide pulver er tilbage . Dette pulver kan bruges til madlavning , gødning , drywall , cement , gips og maling . Den mineralske gips bruges mest i sin pulverform , fordi den kan styrke materiale eller øge viskositet , men mineralet sig selv er meget lav på Mohr 's Hårdhed Skala , anbringelse på en to eller tre .

Texture


Strukturen i gips pulver er lige som enhver pulver , fin og glat . Det kan nemt være sigtes . Hvis du planlægger at bruge gips pulver til gips eller andre formål , hvor du har brug for det til at tørre , vil det få meget grove og ru .

Color


farve gips pulver er hvidt , men det betyder ikke betyde gips mineral er altid hvid . Gips mineraler kan være en række forskellige farver , almindelige farver er klare , farveløse , hvide , grå , gul , rød og brun .

Lugt


Den gips Pulveret er typisk kendt for at have en mælket eller kalkholdig lugt til det . Denne lugt er ikke kendt for at være overvældende og er knap mærkbar . Typisk ren gips mineral har samme lugt til det , men hvis gips mineral ikke er ren , så det kan have en meget overvældende , ubehagelig og sulfurlike lugt .

Opløselighed


Opløselighed defineres som den maksimale vægt af en opløsningsmiddel , der kan opløses i en bestemt mængde opløst stof ved en konstant temperatur . Opløselighed gips pulver er 2,1 g /L ved 20 grader celsius .

densitet

Gips pulver har en vægtfylde på 2 . 31 gram per kubikcentimeter . Vægtfylde er dimensionsløse , fordi det er et forhold . Forholdet er massefylden af det materiale mod densiteten af vand , men tætheder skal beregnes på samme temperatur . Dimensionen gram per kubikcentimeter er dimensionerne af både tætheder , der sammenlignes.

molekylvægt

Den molekylvægt gips pulver er 172,2 gram . Dette er baseret på dens molekylære formel for Hydratiseret calciumsulfat .

Densitet

Density refererer til , hvor tæt pakket pulver , med andre ord , hvor meget koster det vægt inden for en konstant volumen. Tætheden af gips pulver er 2,8 til 3 gram per kubikcentimeter . Den bulk-tæthed på gips pulver er ca 881 kg pr kubikmeter , eller 55 pounds per kubikfod .


Kommentarer

  • Om os
  • Advertising
  • Fortæl redaktionen
  • Få nyhedsbreve
  • RSS-feed

Redaktør: Michael D.Lund
Nyheder redactor: Theis Lange Olsen

Kundeservice: Rene Poulsen ,
Peter Andersen

Tel: +45 88 88 99 00
Fax: +45 88 88 99 01

© Copyright 2013-2014 www.konditions.com - All rights reserved.