hvad er de behandlinger af hydrogensulfid til stede i dræning ?

Svovlbrinte forekommer naturligt i brønde og andre kilder til grundvandet og kan skabe en ubehagelig smag og lugt i drikkevand . Tilstedeværelsen af svovlbrinte ( eller H2S ) kan korrodere kobber og sølvtøj , og kan også plet vaskeri og porcelæn . Mens H2S ikke typisk udgør en alvorlig sundhedsrisiko , dens indvirkning på vandets smag og potentiale til at skade husholdningsartikler er en bekymring , og en række filtrering systemer er blevet udviklet til at fjerne det fra drikkevand .

chlorering og Filtration


Vand chlorering oxiderer H2S til stede i vandsystemet . Eventuelle resterende svovlbrinte partikler, der blev uopløselig i vand kan derefter fjernes med et filter . Filter systemer kan bruge sand, knuste antracit eller aktivt kul for at stamme partikler fra vandforsyningen . Aktivt kul har den ekstra virkning, at det klor smag tilbage i vandet ved kloring.

Beluftning


Iltning gør brug af en ventileret lagertank . Som forurenet vand sprøjtes ind i tanken , er H2S gas adskilt og trukket væk af et ventilationsanlæg . Denne proces vil fjerne de fleste H2S fra vandet , men chlorering kan stadig være nødvendigt , og vand behandles af luftning kan bevare en svag sulfid lugt .

Mangan Greensand Strygejern filter


En mangan Greensand filter kan fjerne lave niveauer af H2S fra oxiderende det forurenende stof , skabe sulfid partikler , som derefter kan filtreres fra. Denne metode , mens noget effektivt , kræver mere energi og vedligeholdelse end andre alternativer og anses generelt ringere end klor feed systemer .

Alternativer til Klor


Andre stoffer, der vides at oxidere H2S er hydrogenperoxid , potassum permanganat og ozon . Enhver af disse kan erstattes i den chlorering processen filtrering bruges stadig efter de er tilføjet .


Kommentarer

  • Om os
  • Advertising
  • Fortæl redaktionen
  • Få nyhedsbreve
  • RSS-feed

Redaktør: Michael D.Lund
Nyheder redactor: Theis Lange Olsen

Kundeservice: Rene Poulsen ,
Peter Andersen

Tel: +45 88 88 99 00
Fax: +45 88 88 99 01

© Copyright 2013-2014 www.konditions.com - All rights reserved.