hvad er de funktioner vindmølle ?

En vindmølle er en serie af vinger er tilsluttet en central rotor og vinklet til at flytte , når ramt af tilstrækkeligt kraftig blæst . Da knivene bevæge sig, skaber de energi , som kan bruges i en lang række ansøgninger fra produktionen af elektricitet til ventilation og atmosfæriske målinger . Bladene på en turbine enten stråler ud fra centrum i en kæp-lignende mønster eller snos rundt om roterende del af vindmøllen , afhængigt af deres anvendelse.

Clean Energy


Vindenergi gør brug af vindmøller til at producere elektricitet uden producerer affald eller forurener miljøet . Med et design baseret på den traditionelle vindmølle , giver energi-producerende vindmøller strøm , når vinden vender bladene , hvilket igen , spin en aksel er tilsluttet en generator . Typisk møller opstillet i stort antal , tæt ved og i områder kendt for konstant høj vind til at skabe , hvad er kendt som vindmølleparker . I stort antal , kan vindmøller producere betydelige energibesparelser , men de mangler pålideligheden af andre energikilder .

Ventilation


Når vinden blæser hen over vindmøller på tagene af huse og bygninger , møllerne dreje og skabe en støvsugning effekt . Denne proces flytter luft inde fra ventilationssystemet på ydersiden , tegning frisk luft ind i bygningen fra andre dele af hjemmet , såsom åbne vinduer . Rooftop møller har også den fordel af afkøling det indre af en bygning , som varmere luft indefra stiger og bidrager til turbinen drejning , tegning køligere luft ind i strukturen udefra .

Måling vindhastighed


Turbiner er en integreret komponent i anemometre , som er apparater , der anvendes til at måle vindens hastighed. Måling vindhastighed er en nødvendighed for lufthavne og heliporte , således at sikkerheden for at lancere fly kan bestemmes . Det er også gjort ved guldgraverne at bestemme levedygtigheden af en placering til en vindmøllepark .


Kommentarer

  • Om os
  • Advertising
  • Fortæl redaktionen
  • Få nyhedsbreve
  • RSS-feed

Redaktør: Michael D.Lund
Nyheder redactor: Theis Lange Olsen

Kundeservice: Rene Poulsen ,
Peter Andersen

Tel: +45 88 88 99 00
Fax: +45 88 88 99 01

© Copyright 2013-2014 www.konditions.com - All rights reserved.