hvad er forskellen mellem ro vand & filtreret vand ?

Den primære forskel mellem omvendt osmose ( RO) og filtreret vand er den teknik bruges til at lave vand drikkevand . Filtreret vand fjerner urenheder ved hjælp af fysiske barrierer eller kemiske processer . RO fjerner urenheder ved at udsætte vand under pres for at en semipermeabel membran

Historie


Ifølge hjemmesiden History of Water Filtre , vandfiltrering går mere end 2. 000 år. Moderne teknikker, der anvender kul , keramik og ultraviolet stråling vundet popularitet efter det rene vand Act of 1972. Omvendt osmose blev udviklet og anvendt af søværnet i 1950'erne til at behandle saltvand i ubåde .

Process


Carbon filtrering systemer ( den mest almindelige ) brug positivt ladede og absorberende kulstof til at tiltrække og fange klor , tungmetaller og organiske kemikalier .

RO bruger pres for at tvinge forurenet vand gennem en semipermeabel membran , så rent vand at passere igennem det, mens afvise forurenende stoffer, der er for store .

Programmer


Carbon filtre er mest almindeligt anvendt til at rense vand til husholdningsbrug , men bruges også industrielt til behandling af spildevand .

RO bruges til at filtrere saltvand og fjern mineraler i vand på kraftværker og nogle menneskeskabte akvarier .

Fordele


Carbon filtrering fjerner klor og tungmetaller som kviksølv og cadmium . Det er energi-effektive , billige og bredt tilgængelige .

RO filtrering er mest effektiv til at fjerne store uorganiske forbindelser og spormineraler . Det er den foretrukne teknologi til afsaltning af vand og produktion af mineral- frit vand .

Ulemper

Carbon filtre er ikke tilstrækkeligt til rengøring urenset spildevand , der indeholder mikroorganismer og uorganisk materiale . Ifølge Heart foråret online , også de ikke filtrere surt vand , og kan være modtagelige for mug .

RO filtre kan fratage vand af gavnlige mineraler som kalcium og magnesium . Det er ikke særlig effektive til at blokere mindre partikler findes i pesticider og herbicider . Det er også en langsom proces , at affald store mængder vand .


Kommentarer

  • Om os
  • Advertising
  • Fortæl redaktionen
  • Få nyhedsbreve
  • RSS-feed

Redaktør: Michael D.Lund
Nyheder redactor: Theis Lange Olsen

Kundeservice: Rene Poulsen ,
Peter Andersen

Tel: +45 88 88 99 00
Fax: +45 88 88 99 01

© Copyright 2013-2014 www.konditions.com - All rights reserved.