hvad er kilderne til varmeenergi ?

kapacitet et fysisk system til at udføre arbejde kaldes energi . Der findes forskellige typer af energi , såsom varmeenergi, mekanisk energi , lys energi , lyd energi og elektrisk energi . Varmeenergi bliver produceret , når der foreligger en overførsel af varme fra et varmt objekt til en cool objekt . Dette er en vigtig form for energi, da det er uomgængeligt for dag-til-dag aktiviteter såsom madlavning , strygning og opvarmning af vand . Enhver genstand , der kan bruges til at udlede varmen betragtes som en kilde til varmeenergi . Der er mange kilder til varmeenergi .

The Sun


Solen er en del af vores solsystem . Det er således en naturlig kilde til varmeenergi . Sollys er vigtigt for eksistensen af alle levende organismer på planeten . Denne form for varmeenergi kaldes også solenergi .

Jorden


Det varme energi, der findes fra Jorden , kaldes geotermisk energi . Bæredygtig og ren geotermisk energi kan findes i det varme vand og sten til stede i de lavvandede jorden . Det er også fundet i smeltet sten findes i det ekstreme dybden af Jorden .

Air


Luften omkring os er en meget almindelig kilde til varme energi til varmepumper . Udsugningsluften er også en god varmekilde for varmepumper i bygninger , både erhverv og bolig .

afbrænder brændstoffer


Varmeenergi kan genereres ved afbrænding af brændstoffer . Brændstof kan defineres som ethvert brændbart stof , der kan brænde og giver energi . Et par eksempler på brændstoffer er træ , petroleum , kul , kul , benzin /benzin og olie .

El

Elektricitet er en form for energi, der kan omdannes til varmeenergi , således , er det betragtes som en kilde . For eksempel bruger det tøj jern , der bruges i vores interne husholdning elektrisk energi til at producere varme .

Waste Heat Recovery

Affald varmegenvinding er en proces , hvor varme energi , der er overskud af visse industrielle processer er omdirigeret til brug i andet arbejde applikationer . Der er mange industrielle applikationer , som genererer store mængder af overskydende varme . WHRB bruges til at kanalisere denne overskydende varme til andre nyttige arbejde applikationer .

Spildevandsforening

Affald og spildevand er en mulig kilde til varmeenergi , da det har en konstant høj temperatur hele året . For eksempel er ubehandlet og behandlet vand fra kloakker og industrielt spildevand og kondensatorvarmen , der stammer fra køleanlæg , der anvendes i fremstilling af elektricitet og andre industrielle processer .


Kommentarer

  • Om os
  • Advertising
  • Fortæl redaktionen
  • Få nyhedsbreve
  • RSS-feed

Redaktør: Michael D.Lund
Nyheder redactor: Theis Lange Olsen

Kundeservice: Rene Poulsen ,
Peter Andersen

Tel: +45 88 88 99 00
Fax: +45 88 88 99 01

© Copyright 2013-2014 www.konditions.com - All rights reserved.