hvordan du beskytter dig selv mod salmonella hydrolyseret vegetabilsk protein mad huske

Here we go again ! En anden udbredt mad minde om, at er klar til at gå ned som den største mad minde i USA's historie . Nej, det er ikke plettet spinat eller behæftet jordnødder . Det er ikke gal ko hamburger kød ! Denne gang er det en udbredt fødevaretilsætningsstof fundet i en udbredt mængde af forarbejdede fødevarer .
Her er hvordan du beskytter dig selv og din familie fra Salmonella fordærvet hydrolyseret vegetabilsk protein ! Fødevaresikkerhed er en stor bekymring for mange af os . Lad os være proaktive i at beskytte os selv og vores familie fra den industrielle mad monster

Du skal bruge: !
at kunne genkende HVP eller hydrolyseret vegetabilsk protein på fødevaredeklarationer .
.
være villige til at købe alternative fødevarer .1 .
Det første skridt er at lære om HVP eller hydrolyseret vegetabilsk protein . Hvad er det egentlig? Det er et fødevaretilsætningsstof , der fungerer som en smagsforstærker . Det er produceret ved kogning soja , majs eller hvede , i saltsyre, og derefter neutralisere løsning med natriumhydroxid . Lyder lækker !
2 .
HVP eller hydrolyseret vegetabilsk protein er et fælles fødevaretilsætningsstof, der betyder, at det er i alt bare om! Stærkt forarbejdede fødevarer har normalt HVP eller hydrolyseret vegetabilsk protein . Men , i marts 2010 hydrolyseret vegetabilsk protein Recall indeholder disse elementer:
Great Value ( Walmart ) dip produkter, der sælges i Walmart
Følg dit hjerte færdigpakkede måltider , dressinger og dips
Hjemmelavet Gourmet Soup Mix produkter
Castella suppe blande produkter
Tim 's Cascade Snacks-Søde Maui Onion Kettle chips
Trader Joe 's dressing og dressing blander
Johnny 's Fine Foods
Oak Lake Farms
T. Marzetti dressinger og dips
3 .

Tjek en detaljeret liste på varetyper , udløbsdatoer inkluderet og størrelse af beholdere omfattet af tilbagekaldelse på FDA hjemmeside , der er anført i nedenstående ressourcer .
4 .
Tjek dit køleskab eller spisekammer for disse tilbagekaldte varer , og straks returnere dem til butikken for en fuld refusion . Må ikke forbruge disse produkter .
5 .
undgå at købe hydrolyseret vegetabilsk protein fødevarer i det på købmand . Tilbagekaldelsen er lige nu rammer nyheder og vi har endnu ikke se alle de produkter , der kan være involveret i dette omfattende tilbagekaldelse .

6 .
Gå ikke i panik , men handler smart. Tillad denne , endnu en fødevaresikkerhed tilbagekaldelse , at være en wake up call til dig som forbruger . Overvej voksende en lille have i år og gøre dig fri fra nogle af de ekstreme afhængighed af de massive industrielle mad system .
7 .
Forskning om lokale fødevarer kilder . Fællesskabet støttede landbrug eller CSA 's vokser hastigt i popularitet som folk flytter tilbage til ønsker mere kontrol over hvad der er i deres mad , og hvad de spiser . Fødevaresikkerhed er en stigende bekymring for alle slags mennesker .
8 .

Hold øje med hjemkaldelser . Mad minder annonceres i radioen , på internettet nyhedskilder og selv i købmandsforretninger . Vær opmærksom på , hvad der foregår . Det kunne jo holde dig fra at blive syge !

gode råd og advarsler


 • Vær opmærksom på fødevare minder
 • Må ikke købe hydrolyseret vegetabilsk protein fødevarer
 • Prøv at flytte til en mere rigtig mad kost i stedet for en forarbejdede fødevarer kost
 • Grow en have i år og bidrage til voksende ren mad !
 • Du kan finde mere information om hydrolyseret vegetabilsk protein minde ved at søge efter det på google . Det er oversvømmet med nyheder artikler om fødevaresikkerhed tilbagekaldelse .
 • Gå ikke i panik

 • Kommentarer

  • Om os
  • Advertising
  • Fortæl redaktionen
  • Få nyhedsbreve
  • RSS-feed

  Redaktør: Michael D.Lund
  Nyheder redactor: Theis Lange Olsen

  Kundeservice: Rene Poulsen ,
  Peter Andersen

  Tel: +45 88 88 99 00
  Fax: +45 88 88 99 01

  © Copyright 2013-2014 www.konditions.com - All rights reserved.