hvordan man kan gå grøn derhjemme , på farten , i butikken , og på kontoret

Du behøver ikke at installere solpaneler på dit tag eller købe en hybrid bil til at gå grøn . Faktisk går grøn hurtigt faktisk nemt og billigt , fordi der på sin kerne grønne levende handler om effektivitet , enkelhed og healthfulness
1 .
reducere, genbruge, og genbruger
De tre grundlæggende principper i grønne levende er at reducere , genbruge og genanvende . Så det første skridt i at gå grøn er simpelthen at skære ned på grund af ting , du køber og bruger . Uanset om det er el eller papirclips , forbruge mindre er den mest effektive måde at lette din indflydelse . Selvfølgelig har vi alle brug for at købe ting til tider , så tidskrævende omtanke-vælger varer , der holder og tager alting hjem i en genanvendelig pose , for eksempel-er et must . Og når en vare har nået udgangen af dets brugstid , skal det bortskaffes korrekt , eller ideelt , doneret eller genanvendes.
2 .
TRANSPORT
For de fleste mennesker , vores hjem og transport valg er de største kilder til vores kuldioxidemissionerne , den vigtigste gas er forbundet med den globale opvarmning . Så bliver mere energieffektive rundt i huset og på vejen bør top din to -do liste . De følgende tips foreslår den nemmeste og mest effektive handlinger, du kan tage for at nå disse mål hurtigt uden at ofre din tid , penge , eller komfort :

3
Omkring huset : .
* Sluk lyset , når du forlader et rum . Udskift glødepærer med kompakt lysstofrør , som bruger 75 procent mindre energi og sidste omtrent ti gange så længe . Target høj udnytte de områder , såsom køkkener og verandaer .
* Tag mobiltelefon , MP3 -afspiller , og andre gadget opladere , som trækker strøm , selv når elektronikken de magt er fuldt opladet eller frakoblet. Eller placere gadgets og andre apparater, der bruger standby energi på en strømskinne , der kan slås fra , uden at trække stikket ud alt individuelt .
* Mange elselskaber tilbyder en grøn energi mulighed for en nominel gebyr . Hvis din gør , tilmelde dig . Mens energien leveres, vil ikke komme direkte fra grønne energikilder , vil du støtter ren energi projekter .
* Brug af opvaskemaskinen er faktisk mere effektiv end vask i hånden , men sørg for at køre din kun når den er fuld . Det samme gælder for vaskemaskinen , hvor du skal vaske tøj i koldt vand .
* Sluk for vandet , mens du børster tænder eller barberer .
* Skift til ugiftige rengøringsmidler, som vil forbedre luftkvaliteten og er blidere på vand går ned . afløb
4
på farten: .
* Walk , ride en cykel eller bruge offentlig transport når det er muligt
. ? Hold køretøjer velholdt . For lavt dæktryk og beskidt luft-luftfiltre kan reducere gas kilometertal .
? Slukke din motor , når du kører ind i dagligvarebutik , venter på at hente børnene i skolen , og i andre lignende situationer .
? Brug en genanvendelig kaffekop og vandflaske
5

i forretningen : .
* Stash en genanvendelig pose i bilen , taske eller mappe til transport hjem dagligvarer og andre indkøbte varer .
* Undgå engangs-brug produkter såsom engangskameraer , plastikkrus , og smid-væk containere .
* Køb produkter med den mindste mængde af emballage
* Vælg lokale , økologiske , og minimalt forarbejdede fødevarer
6
på kontoret: . .
? Luk computeren ned om natten .
? Opret en Facebook-profil for papirløse fakturering .
? Vælg papirprodukter fremstillet af en høj procentdel af post -consumer-genvundet indhold , og bruge dem konservativt ; tænke to gange før udprintning e-mails , cirkulerer memoer digitalt , og angive printere til at dobbelt- sidede kopier

Et sidste tip : tænk på økologi som en universel følelse , ikke en elitær klub . Efter alt , er der ikke ønsker rene strande , en sund bolig, og nærende mad ? Uanset om du forsøger at udrette tre ting på denne liste i tre uger eller dem alle på én dag , er det vigtigt at sætte opnåelige mål . Når du møder dem , sætte nogle flere . Going grønne er en løbende proces , men at komme i gang er lige så let som et tryk på en knap.


Kommentarer

  • Om os
  • Advertising
  • Fortæl redaktionen
  • Få nyhedsbreve
  • RSS-feed

Redaktør: Michael D.Lund
Nyheder redactor: Theis Lange Olsen

Kundeservice: Rene Poulsen ,
Peter Andersen

Tel: +45 88 88 99 00
Fax: +45 88 88 99 01

© Copyright 2013-2014 www.konditions.com - All rights reserved.