hvordan man kan håndtere bygningsarbejdere i dit hjem i løbet af foråret remodellering

Ahhhh Forår ! Det tager en evighed at komme her !
Hvis du er begynder eller involveret i et byggeprojekt og bekymret over arbejdere i dit hjem , her er nogle tips, der vil hjælpe beskæftige sig med bygningsarbejdere i og omkring dit hjem .

Du har brug for :
en åben linje for kommunikation
. Liste over regler , der gør dig godt tilpas.
.1 .
Etablere en start-og sluttidspunkt.
Nogle arbejdstagere begynde på 6 am og ende arbejde i tusmørket. Dette kan eller ikke kan være et problem med dig, men det kan blive et problem med dine naboer . Hvis der er høje lyde fra hamre og andet udstyr , der anvendes tidligt eller sent på dagen , kan der være klager . Spørg din lokale by kontor om byggestart gange , slut tider og weekend gange . . . bare for at holde alle glade .
2 .
Ønsker du arbejdstagere i dit hjem uden opsyn ?
Det er op til dig at være hjemme , eller træffe foranstaltninger til en du har tillid til at være til stede hele dagen under opførelsen . Hvis dette ikke er muligt , kan du bede om, at en barriere skal placeres på og rundt om " break gennem punktet " ind i hjemmet .
Dette kan give dig en vis sikkerhed , men på et tidspunkt , gennem break vil ske , og arbejderne vil have adgang inde i dig hjem . Forhåbentlig vil du have fået at vide ved denne tid, og vil føle sig godt tilpas om dem i dit hjem . I tilfælde du stadig ikke tryg ved arbejdstagere i dig hjem , har du stadig brug for en betroet ven eller et familiemedlem til at overvåge opførelsen og " holde øje med tingene " .
3 .


Lad os tale om badeværelse Hvordan og Shelter i det dårlige vejr .
På ethvert givet tidspunkt vil nogen være behov for et badeværelse . Angiv, hvilke badeværelse du vil have dem til at bruge . Hvis du ikke kan lide tanken om at fremmede bruger dit badeværelse , du skal tale med vejlederen om leje af en " Portable Potte " .
Dette er et MUST
Desuden vil arbejdere nødt til at tage en pause for at spise frokost . Det er en god idé at give en civiliseret sted at spise og drikke under dække udefra elementer . Dette vil hjælpe meld respekt med dig og alle byggearbejdere . Også , at have en kande isvand på en rigtig varm dag eller en kande kaffe på en rigtig kold dag vil vise fælles curtiousy .
4 .
Lad os tale om farer , når du har besluttet til at starte dit projekt , og der er mange af dem på et byggeprojekt . .
Hvor du ønsker byggematerialer , der skal opbevares?
Der er en masse farlige materialer med byggematerialer og de har brug for at være sikker .
Diskuter hvor disse ting skal opbevares og sikkert !
Ingen ønsker noget stjålet eller såret roaming på sitet.
5 .
anden Hazard til adressen er . . . . .


Mange mennesker lider af respitory aliments .
det lugter af en byggeplads kan få intens og overvældende til tider .
Diskuter om der er nogen familiemedlemmer vil blive berørt af dufte og støv , og om de kan være bedre stillet ved en lokal familie børnehaven om eftermiddagen . Bemærk, at i ekstreme tilfælde , såsom maling og træ lakering , kan alle medlemmer skal flytte , indtil lugten disapates
6 .
Ryd op
Dette er den vigtigste efter min mening , og ofte de ting , der bliver overset .
Sikkerhed er spørgsmålet her . Byggeri vragrester har mange skarpe genstande . Hvis det ikke er renset op på en daglig basis , vil du finde søm , skarpe metal og andre skarpe stykker noget andet , så nogen kan træde på det og komme til skade. Også denne vragrester kan indlejre i jorden rundt på hjemmesiden . Du vil blive picking up denne snavs FOREVER . Daglig rengøring en arbejdsplads sikrer , at denne form for spørgsmål er en lille begivenhed .
7 .
mommies ! Hør op ! .
Nogle bygningsarbejdere elsker høj musik og larmende taler .
Det kan ikke være det bedste for dine børn til at høre . Det er en god idé at minde de ansatte om relevante sprog og musik niveauer . De vil højst sandsynligt til at rumme dig og dine famliy men i sidste ende noget kan glide ud .
vær beredt!

8 .
Endelig vil jeg gerne nævne vores 4 footed familiemedlemmer.
Alle ovenstående trin , adresse mange sikkerheds- foranstaltninger for os selv og familiemedlemmer. Disse foranstaltninger vil også beskytte vores lodne familiemedlemmer også . De føler det samme om dig. De elsker dig , du ønsker at være sikker og beskytte dig . Dette er meget rørende , indtil de BITE arbejdstager.
Har jeg fået din opmærksomhed !
venligst Forstå at i løbet af et byggeprojekt , vil disse familiemedlemmer er den mest ophidset og de mest ængstelige .
Aftal at holde dem adskilt fra arbejderne og byggepladsen .
Uanset om det er en sikker barrikade , en uden sikker pen , en garage , kælder , vovse børnehave eller Grandmama 's , lad os hjælpe disse små fyre være sikre ved at holde dem ude af vejen helt fra dit byggeprojekt og det hele er farer .
9 .
Med lidt omtanke og disse tips , skal din forår byggeprojekt være en behagelig én. Husk, at hvis alle forstår bounderies og forventninger , vil dit projekt være problemfri .


Kommentarer

  • Om os
  • Advertising
  • Fortæl redaktionen
  • Få nyhedsbreve
  • RSS-feed

Redaktør: Michael D.Lund
Nyheder redactor: Theis Lange Olsen

Kundeservice: Rene Poulsen ,
Peter Andersen

Tel: +45 88 88 99 00
Fax: +45 88 88 99 01

© Copyright 2013-2014 www.konditions.com - All rights reserved.