hvordan man kan minimere jordforurening

Jordforurening refererer til forurening af miljøet som et resultat af menneskelige handlinger . Et eksempel på en sådan forurening er ineffektiv bortskaffelse af affald. Snarere end at tage sig tid til at placere affald i beholdere , eller genbrug når det er nødvendigt , mennesker ofte strøelse eller bortskaffe genstande forkert . Også , nogle gange folk bruger metoder til at kontrollere skadedyr , der har potentiale til at forårsage skade på omkringliggende jord. Som et økosystem føler ødelæggende virkninger af forurening , jorden ikke kun mister sin tidligere rigdom , men de organismer , der lever i området kan være truet . . Simple tiltag kan i høj grad mindske jordforurening

Du skal bruge: .
skraldespande
Skraldeposer .
Genvindingskurve .
Kompostbeholdere .

Skovl .


1 .
Bortskaffelse af affald korrekt . Sommetider folk ikke tager sig tid til at kaste skrald i papirkurven . I stedet er papirkurven kasseres direkte på jorden . Dette ikke kun kan resultere i en ødelagt udseende , men det kan også skade organismer, der bebor disse naturlige miljøer . For eksempel har den uretmæssige bortskaffelse af plastikposer resulterede i død ved kvælning for mange dyr . Derfor, at minimere jord forurening , altid smide dit affald i skraldespanden kan , og opmuntre andre til at gøre det samme . Hvis du ser nogen kuld , fortæller ham om de negative konsekvenser af sine handlinger , og derefter bede ham om at disponere over sin trash i den rigtige beholder .
2 .

genbruge papir og plastik elementer . Nogle gange til den mest praktiske ting at gøre er at smide alle trash i den regulære papirkurven. Når et produkt har potentialet til at blive genanvendt , men der er ingen grund til at disponere over det med de andre papirkurven . Genbrug er ikke kun til gavn for miljøet, men også minimerer jordforurening , da disse materialer er holdt ude af lossepladser .
3 .
Brug elementer , der er biologisk nedbrydelige. Et af de mest betydningsfulde bidrag til jordforurening er ophobning af affaldsstoffer, såsom plast , der tager mange år eller årtier forfald . Biologisk nedbrydelige produkter henfald i et hurtigere tempo i miljøet . Beslutningen om at anvende sådanne produkter vil bidrage til at minimere jordforurening .
4 .
Brug ikke pesticider . Disse kemikalier kan beskadige afgrøder samt jorden , hvor afgrøderne vokser . Du kan minimere jordforurening ved hjælp af naturlige skadedyrsbekæmpelse produkter i stedet den barske kemikalier . Den naturlige skadedyrsbekæmpelse-produkter kan findes på havearbejde butikker . En anden metode til bekæmpelse af skadedyr er at bruge insekter . Mariehøns , for eksempel , er dygtige til at kontrollere ophobning af uønskede skadedyr i haven .

5 .
Lav en kompostbunke . Du kan enten sætte komposten materialet ind i en speciel kompostbeholder , eller du kan bare lave en kompost bunke . Kompost er med til at minimere jord forurening, fordi den kombinerer organisk materiale og bidrager til sundhed jorden . Du kan oprette kompost ved at tilføje materialer som kaffegrums , frugt , grøntsager , træstykker og værftet afpuds . Ved at tilføje en lille mængde vand til bunken , vil det begynde at rådne. Når komposten bliver en dyb brun farve , vil det være parat til at placere på jorden . Du kan bruge en skovl til at sprede komposten over forarmet land .


Kommentarer

  • Om os
  • Advertising
  • Fortæl redaktionen
  • Få nyhedsbreve
  • RSS-feed

Redaktør: Michael D.Lund
Nyheder redactor: Theis Lange Olsen

Kundeservice: Rene Poulsen ,
Peter Andersen

Tel: +45 88 88 99 00
Fax: +45 88 88 99 01

© Copyright 2013-2014 www.konditions.com - All rights reserved.