hvordan man kan sætte på farlige materialer beskyttelsesbeklædning

De fleste mennesker vil aldrig få til at bære farlige stoffer beskyttelsesbeklædning, men i en nødsituation kan det blive nødvendigt hurtigt at ændre i den beskyttende gear , der kan redde dit liv .
at starte , er vi nødt til at definere hvad farlige stoffer kan være :
farlige materialer er noget , der kan forårsage skade på det menneskelige legeme , som kunne komme i alle stater-væsker , faste stoffer eller gasser . De mest almindelige er radioaktive materialer og kemikalier , men aldrig begrænse dine tanker til at antage, at disse er de eneste typer af farlige materialer .
at have arbejdet med radioaktive materialer , er der yderligere to definitioner, som du skal være opmærksom på. Stråling og forurening
Den nemmeste måde at definere disse to punkter er " engen muffin " analogi . Hvis du går ind i en ko græs , og du lugte en eng muffin , er du modtager stråling , men mængden af stråling du får , afhænger af hvor tæt du er på engen muffin og hvor lang tid du opholder dig der . Når du går væk , kan du ikke længere lugter engen muffin , og du er ikke længere i fare for yderligere stråling effekter fra denne eng muffin . Det er ligesom stråling eller farlige kemikalier . . . hvis du kommer tæt , kan du modtage stråling effekter fra det radioaktive eller kemiske stoffer .
Forurening er defineret som at gå ind i græsmarken og træde på engen muffin . Nu har du , at farligt materiale på dig og uanset hvor du går til at komme væk fra engen muffin , du bærer forurening materiale med dig . Med radioaktive og kemiske materialer , hvis du får nogen på dig , så du er forurenet , og ved med at modtage de virkninger , så længe dette materiale er på din krop . Du bliver nødt til at gå gennem rensning rensning for at fjerne de farlige materialer, således at du ikke længere er i fare for konsekvenserne .
Så hvad er beskyttende tøj? Til at holde fra at sprede smitte til andre områder og for at holde dig fra at blive forurenet , vil du blive bedt om at sætte på tøj, hvis tøjet bliver forurenet , kan det tøj blive fjernet fra din krop og dermed forurening og fortsatte virkning af , at forurening vil blive taget væk fra dig . Der er mange typer af beskyttelsesbeklædning , hver med deres egen rating af beskyttelse mod den type af farligt materiale , du kommer i kontakt med . Du bør bruge den type bedst til situationen , men vil denne skitsere diskutere hvordan man kan sætte på sletten kluden beskyttelsesdragt , som er tilgængelig for de fleste støv og solid typer af forurening

Du skal bruge:
Hazmat Beskyttelsesbeklædning .


1
I en nødsituation farlige stoffer situation, du vil : .
1. Determine den type farlige materiale , du arbejder med . Forskellige typer kræver forskellige typer af beskyttelsesdragt . Hvis det er flydende , skal du bruge en gummibelagt dragt , der vil holde væsken i at komme igennem . Hvis det er gas , skal du åndedrætsbeskyttende gear , hvis det er en solid derefter klud beskyttelsesbeklædning kan indkaldes til . For alle kemiske udslip , ( uanset tog , lastbil , ) transportøren skal have en Hazmat Liste af materialer og tegn vises angiver, hvilken type af kemikalier , der blev transporteret . Få en liste over kemikalier fra transportselskabet før nogensinde forsøger at komme i nærheden af scenen af udslippet .

2 .
2. Inform lokale myndigheder i de farlige materiale og har lokale politi og brand agenturer evakuere det omgivende samfund.
3 .
3 . Find farlige materialer tøj beliggenhed og forberede sig på at sætte på den beskyttende tøj baseret på typen af farligt materiale, du kan komme i kontakt med .
4 .

4. Take ud ALLE dine gade tøj . Hvis du er genert og bekymret over nøgenhed , det er ikke det rette tidspunkt . Du skal sættes på farlige materialer beskyttende tøj til din egen sikkerhed , og muligvis at redde dit liv . ( Mange mennesker spørger , hvorfor gaden tøj er fjernet . Den væsentligste årsag er, at du har en stor chance for at få tøj bliver forurenet . Hvis du har på gaden tøj , bliver din gade forurenet . Du ville derefter tage den forurenede gaden tøj med dig, når du går hjem , skal du placere tøj i vaskemaskinen og forurener din vaskemaskine , ( og alt vasket efter det), så forurener din tørretumbler ( og alt tørret efter det) , og så når du lægger tøjet i dit skab , du forurener de andre beklædning i skabet . Hver stol du sidder på bliver forurenet , hver bil du kører i , og potentielt hver person, som du kommer i kontakt med . Hvis det forurenede materiale kan dræbe . . . Ønsker du at risikere dem forurener på din gade tøj eller risiko fortsætte med at have forurener båret rundt på din krop ? ) Således take off ALLE din gade tøj og sat på den beskyttende tøj, som senere kan overdrages til en forurenet affald placering efter en nødsituation er overstået .
5 .
5. Starting med en solid forurene , kan det være tørt, fast eller støv . ( Hvis våd , få en gummibelagt kulør ) . Hvis tør få en bøde væve stof passer bedømt for den type forurene du kan komme i kontakt med . I et ægte livstruende nødsituation du måske ikke har tid til at kigge op rating faktorer . I dette tilfælde fange den højeste rating beskytter tøj du kan opnå.
6 .
6. Put på bukser , der vil have en streng slips i taljen for at holde dem på . ( Nogle dragter er full body jakkesæt med en lynlås , der dækker hele din krop ) .

7 .
7. Next sat på kluden version af shirten, trak over dit hoved som en t-shirt type fungerer bedst . Forlader bunden uden af bukserne ( ikke tuck i skjorte fortællingen ) .
8 .
8. Put på boot sokker og gummistøvler .
9 .

9. Put over hovedhøjde hætte med en se igennem plastik ansigt området .
10 .
10. Get ud gaffatape og start tape hver åbning . Gå rundt i toppen af støvler , omkring det område, hvor skjorte og bukser mødes , og derefter tape ned emhætten til toppen af skjorten , så hætten kan ikke komme løs og falde af .
11 .
11. Put på en lys krop pulver på dine hænder til at holde dem fra sved , efterfulgt af en let vægt bomuldshandsker . Dække bomuldshandsker med gummi handsker og derefter gaffatape det åbne ærmerne af handsker til ærmerne af shirt .
12 .
12. Ultimately du bør være omfattet fra toppen af din hoved til tæerne med alle mulige åbning tapede kanalen lukket .
13 .
13. If du skal arbejde i et farligt område, der har luftbårne partikler eller gas , skal du specialuddannelse brugen af en trykluftmaske ( SCBA ilt tanke ) , og du bør aldrig indgå et område med en luftbåren farlige materialer uden en eller anden form for beskyttende åndedrætsværn.
14 .
14. Now du skal have beskyttende tøj lagt på . For de fleste alle personer , er denne skitse af hvordan man kan sætte på beskyttelsesbeklædning til nødsituationer kun og forhåbentlig vil du aldrig behøver at bruge disse oplysninger .

gode råd og advarsler


 • advarsel-ALDRIG arbejde med farlige materialer uden den rette træning . Mange materialer kan dræbe dig og muligvis alle, du kommer i kontakt med . Forlader farlige materialer til eksperterne .

 • Kommentarer

  • Om os
  • Advertising
  • Fortæl redaktionen
  • Få nyhedsbreve
  • RSS-feed

  Redaktør: Michael D.Lund
  Nyheder redactor: Theis Lange Olsen

  Kundeservice: Rene Poulsen ,
  Peter Andersen

  Tel: +45 88 88 99 00
  Fax: +45 88 88 99 01

  © Copyright 2013-2014 www.konditions.com - All rights reserved.