hvordan man kan vælge en ergonomisk computer stol

Vælge en ergonomisk computer stol er en vigtig beslutning . Et dårligt designet stol kan forårsage ømhed og smerte , forstyrre din koncentration og produktivitet . Stolen kan være årsag til ubehag du normalt ikke ville forbinde med det . Såsom , hviler placeres uhensigtsmæssigt arm forårsager skuldersmerter eller en ukorrekt sædehøjde forårsager forkerte vinkler for dine underarme på tastaturet , hvilket resulterer i håndled smerter . Tilbringe lidt tid til at træffe det rigtige valg i en ergonomisk computer stol kan gøre hele forskellen.
1 .
Nogle ergonomiske computer stole har et udvalg af forskellige størrelse ryg og sæde hynder til forskellige kropstyper . Sørg for at vælge den rigtige størrelse for dig , da dette kan gøre en stor forskel på, hvor godt stolen passer . Du vil i det mindste en fuldstændig tomme eller mere mellem dine hofter og lår og den side af stolen sædet . Du ønsker ikke på kanten af sædet stikker op mod bagsiden af dit knæ . Dette kan afskære din omsætning .
2 .
Kig efter en sædehynden , der har en tilt justering. Afhængigt af hvad du laver , vil du mulighed for at vippe dit sæde på en anden vinkel . Også , du ønsker kanten af sædet til kurven nedad for at undgå det afskære cirkulation i benene .

3 .
På bagsiden af stolen bør kunne justeres vertikalt og har en horisontal tiltjustering .
4 .
være i stand til ikke alene hæve armlæn , men at vippe deres vinkel , er det vigtigt at få dem i den helt rigtige position . Du kan evt armen hvile på musen side at afvige fra den anden side , så er i stand til at flytte dem er nyttigt .
5 .

Vælg den rigtige hjul til den type af gulv din stol vil sidde på . Der er forskellige typer afhængigt af om det er en hård overflade eller tæpper .
6 .
Vær sikker på at afprøve stolen ud , så længe du kan . Du ofte vil ikke mærke nogen problemer med en stol , hvis du kun sidde i den et par minutter . Nogle gange er det ikke , før du sidder i det for en længere periode , at du begynder at virkelig mærke et problem . Check butikkerne tilbagesendelsespolitik, så hvis der er et problem , du lagde ikke mærke til i butikken , kan du tage det tilbage for en tilbagebetaling .
7 .
Kig efter en god multi-års garanti . Du ønsker en stol producent, der står bag deres produkt .


Kommentarer

  • Om os
  • Advertising
  • Fortæl redaktionen
  • Få nyhedsbreve
  • RSS-feed

Redaktør: Michael D.Lund
Nyheder redactor: Theis Lange Olsen

Kundeservice: Rene Poulsen ,
Peter Andersen

Tel: +45 88 88 99 00
Fax: +45 88 88 99 01

© Copyright 2013-2014 www.konditions.com - All rights reserved.