hvordan man kan være hjemløs og leve godt

Nogle gange ting , som regel økonomiske ting , ikke går så godt , som vi havde planlagt for os selv , især i tider med økonomisk depression , tider som nu , under den økonomiske krise i 2010 . Nogle gange må man vælge at gå i gang med et nyt liv som hjemløse .
Der er mange grunde til at finde dig selv hjemløse , ved valg eller ved magtanvendelse; Udsættelse , afskærmning , arbejdsløshed , brand eller oversvømmelse , pludseligt forlader en voldelig ægtefælle ( uden tid til at planlægge for et sted at gå ) , løb væk ( jeg er ikke støtte kører væk fra hjemmet som en mindre , medmindre en krænkende situation derhjemme var en trussel for den personlige sikkerhed , hvis du er mindreårig planlægger at køre , forudsat at du er sikker på det er for farligt at blive, planlægger at så hovedet til en social Tjenester Office , politistationen , eller en betroet forhold hus til at indberette din farlige eller misbrug situation . Det er også meget farligt for et barn , især en teenager , at være alene i verden , så hold det i tankerne ) . ( Også jeg ikke forsøger at hjælpe nogen flugt fra loven ) .
Pointen er , at der er tidspunkter i en lille procentdel af alle anstændige mennesker , hvor hjemløshed finder os . Jeg har personligt brugt små gange (timer , nætter , uger eller weekender ) hjemløse , og den udvidede gange ( måneder) hjemløse , og disse tilfælde er sket for mig i deres eget ad gangen over en periode på 14 år . Kun engang gjorde jeg befinder mig hjemløs i flere måneder , fra juli til januar, hvilket gør det min første lange vinter uden tag . Dette skyldtes både økonomien går til Helvede , og en afgørelse truffet af mig for min personlige sikkerhed at gøre en brat flytte . for pludselig at planlægge
Denne guide vil lære dig de ting, du bliver nødt til at fortsætte dit liv som sædvanlige som muligt , med de mest bekvemmeligheder som muligt , så godt at ingen endnu vil mistanke om du er hjemløs , medmindre du fortæller dem det. Og de kan ikke engang tror du , fordi du ser så godt udhvilet , velnærede , og da du ikke synes at være under alt for meget stressede.
Der er ting, du skal bruge, til noget, du har brug for vide , og en Planen , der kan udfyldes og gennemføres på samme dag .

Du skal bruge:
MEDLEMSKABER /TJENESTEYDELSER /kontrakter nødvendige:.
En lagerenhed ( valgfrit ) helst i nærheden af et 24 butik ( til parkering af bilen ) .
En mobiltelefon , fortrinsvis forudbetaling med tekst og internet .
En gym medlemskab , helst i nærheden af et vaskeri .

.
En P.
O.
 Rubrik adresse noedvendige oplysninger /lister over nødvendige steder : .
En liste over Walmart steder i det område, du vælger at være hjemløs i ( de fleste Super-Walmarts tillade fri natten parkering )

. En liste over nærliggende mad pantries krisecentre , Frelsens Hær HQ kontorer og suppe kitchensSMOKERS /drikkere .
Hvis du ryger : . enten en karton fra en skattefri tilstand , en kasse med filtre , cigaretter maskine , og tobak , eller en nikotin plaster recept med en pakke af streng ost eller slikkepinde
Hvis du drikker : en 30 rack fra en skattefri zone, og en liste over nærliggende Rehab centre for at få dig selv på en venteliste
.  ( Hjemløshed vil holde dig for evigt , hvis du ikke lærer at gemme dine penge ved eliminat .
BØGER ( for mandlige rygere ) Allen Carr 's Easy Way to Rygestop .

BØGER ( for kvindelige rygere ) Allen Carr 's Easy Way for Kvinder til Afslut SmokingBOOKS : .
En Chilton 's Guide ( Eller Hanes Manual ) for at gøre modellen og år af dit køretøj .
.
Menneskets søgen efter mening .
De Celestine Prophecies .

Fra chokolade til Morfin nødvendige elementer : .
Et køretøj , helst en campingvogn eller i fuld størrelse van med en høj-top hvis det er muligt . eller i det mindste en bil stor nok til en bagsædet med en god størrelse kuffert )
Værktøjskasse , fyldt med hvilke værktøjer og bil væsker eller andre elementer foreslået af din Chilton 's Guide
. Mini-Køleskab eller en køligere .
En inverter , stik ind i bilen cigarettænder og giver el-fatninger .
En ekstra bil /truck-batteri .
En inverter boksen for at knytte til denne ekstra bilens batteri .
En brødrister ovn eller mikroovn ( ethvert køkken systemet kompatibelt med din inverter watt ) .
En bærbar computer med WiFi eller en notesbog og en lånerkort ( for at bruge deres internet og printer )
. En komplet First Aid Kit .
Et reb .
Et kompas .
En lommelygte .
Et par knive , især lommeknive , som en lommekniv eller Swiss Army kniv .
En koben .
Et tidsskrift ( og kuglepenne /blyanter ) Nogle reb .
Duct Tape .
Briller eller kontakter , og bringe sættet af plejebehov .
ALLE din medicin , sammen med alle og alle sundhedsydelser kort , plus en licens og sygesikringsbevis.
En lettere eller kampe .
Musik fungerende bil radio /tape /CD afspiller , MP3-afspiller
. USB -drev med god størrelse hukommelse chipOPTIONAL COMFORT PUNKTER kraftigt antydet : .
ONE fotoalbum af din familie og venner .
Et kamera , helst et digitalt kamera med en video mulighed.
Frimærker.
en notesbog .
konvolutter .
TV /film , mp4 -afspiller , DVD- drev i computeren , sort og hvidt batteri-drevet TV eller små watt brug for din adapterCLOTHING-5 outfits, 2 lag , 2 sweatshirts /KNITWEAR : .
Et dejligt interview-friendly/social frakke , en varm frakke , og to sweatshirts eller trøjer .
ONE outfit til at træne i , at man også kan sove i.
ONE outfit til at gå ud i , henkastet .
Din yndlings ONE sexet /smigrende outfit , til at gå ud til en klub eller til at gå på en dato i.
En stærk-materiale outfit til at udføre manuelt arbejde i.
En powersuit gå til interviews inACCESSORIES : .
Bare for at give din minumal garderobe sort , jakker , hatte , masker top tilføjelser , nuancer , tørklæder , bælter mv , KUN hvad der vil passe ind i en pose Størrelse af en MEGET LILLE AFTEN pung UNDERTØJ ! .
KUN 5 par trusser /boxershorts /underbukser , 4 er af en streng materiale, der ikke rippe i lang tid , det ene er en sexet par . TO bh'er , en sportsbra
Lingeri , to stykker højst kun for når du har brug for at " føle temmelig igen " .
En pose af identiske sokker , 5 pairsSHOES ; KUN 4 PAIR MAX ( hvis du kan leve w /bare sneakers interview-venlige sko , så gør det ) :
. 1 pr sneakers .
1 par arbejde støvler .
1 par konservative kjole sko ( for interviews ) .
1 par attraktive sko ( hæle , luns støvler ) for at gå ud socialt .
.


1
samle , hvad du vil bringe med dig . husk noget at sove i , gå på arbejde /interview i , og gå ud i offentligheden i. Toiletartikler er lige så vigtige som værktøjer, når du er hjemløs . Vand, vil Protein Pulver , Ikke-letfordærvelige mælk , fiber supplere , energi barer , jordnøddesmør , V8 juice , frugtsaft , og brød være din bil hæfteklammer . Hvis du kender nogen i militæret eller kan besøge en PX eller på anden måde få adgang til dem , materiel op på MREs ( Meals Ready to Eat )-fuld af kalorier , lang holdbarhed , og kan tilberedes og spises overalt .
Sørg alt, hvad du sætter vil passe ind i en taske til bøger , musik , tøj , en lille taske til toiletartikler og endnu mindre pose til tilbehør , ONE værktøjskasse og en køler til mad og drikke . Sørg for, at tøjet /bøger pose kan holde toilettaske og tilbehør taske , så du forlader med :
One køligere , en værktøjskasse og en kuffert /taske
2

Vælg den by , du ønsker at være hjemløse i området ( nær dit arbejde , din hjemby , nær familie , eller, hvis dette er grunden til man er hjemløs , væk fra alle )
Når du har besluttet dit område , skal du gå til det franske postvæsen og etablere en 6-måneders P. O. Box . (Du behøver ikke gemme nogen penge at købe noget forskud tid , så da du måske ikke brug for det i 6 måneder , så vent indtil da at afgøre, om du skal bruge postboksadresse i længere tid .
Mens han var på Post Office , lovligt ændre din postadresse til din nye postboksadresse
3
Få et medlemskab til et træningscenter . dette vil tillade dig at brusebad dagligt , en nødvendighed for dem , der har arbejde eller er arbejdssøgende . Hvis du ikke ønsker nogen at kende din situation , så længe du kan opretholde en god hygiejne , vil du ikke stige nogen øjenbryn .
drage fordel af den garvning kabiner som de fleste fitnesscentre tilbyder anbefales som godt; sollys elevatorer endorfiner , som du ikke vil kunne få nok af , hvis du forsøger at holde dit niveau af selvtillid rimeligt højt , mens du er hjemløse .
En anden grund til at drage fordel af gratis garvning på gym vil hjælpe dig med at holde fra at se hjemløse , og du vil begynde at tabe sig og ser pastaagtige , som du højst sandsynligt falde i en vis grad af depression så godt. Hvis du er mindst garvede, vil have farve holde din familie , venner og kolleger fra beskylde dig for at være på stoffer
Og måske jeg foreslår du bruger gymnastiksalen til at arbejde ud så godt ; ! dette giver dig selv mere endorfiner end garvning , og holder din energi op , kæmper de depression, der i sidste ende vil krybe ind, når du er hjemløs . Du bliver nødt noget tilgængelig for dig til at føle dig godt tilpas , og komme i form er en fantastisk måde at hjælpe med at forbedre din selvopfattelse . Det giver dig også et mål , at holde dit sind aktiv , at en hobby at holde dig følelsen i live , og helt sikkert holder dig motiveret til at lykkes og trække sig ud af din situation .
4 .
Hvis du ikke har en bil , få en. Selv om det er en $ 100 stykke skrammel , VIL du nødt til at komme rundt . Hvis du får en varevogn i stedet for en bil , få en med en dieselmotor ( vil ikke spilde brændstof , mens tomgang som en benzinmotor ville ) . En varevogn kan give dig et sted at sove og plads til at sætte i ting som et køleskab , opbevaring , TV , og hvis du gerne vil den avancerede version af inverter kasse brug og VVS , rindende vand .
Vær sikker på at du vide, hvor de super- walmarts har hjemme , hvis du vil sove i bilen , Walmart tillader natten parkering . Skift op Walmarts du sove i , i tilfælde af at nogen meddelelser , hvor ofte din bil er der . Hjemløshed er ulovligt i de fleste stater . Plus , hvis du forsøger at holde din situation privat, har du ikke ønsker nogen at kunne pege dig ud som eller kender du som "den hjemløse fyr /den stakkels hjemløse kvinde " . Pinligt .
5 .
Hvis du har møbler eller andre store emner, som du ikke kan rejse med , udleje en lagerenhed . De kan køre fra $ 20 om måneden til 200 dollar om måneden . De $ 100 enheder var stor nok for mig at fastlægge en madras og sove i. Bare ikke parkere din bil uden for din enhed, fordi du ikke er meningen at sove i den . Men hvis det er et spørgsmål om liv eller død , absolut bryde denne regel .
Vælg en lagerfacilitet i nærheden af et 24 timer butik af en slags , de plejer at lade dig parkere natten .
6 .
Sørg for at du har en mobiltelefon og en bil oplader . Det er bedst at få en forudbetalt telefon . De er billigere , og de månedlige regningen vil ikke ændre sig. Som en hjemløs person , er dine penge mere værdifuld og alle forstyrrelser i dit budget kunne være til skade for din overlevelse .
7 .
Få en bærbar computer med Wi-Fi , så du kan holde online og surfe på internettet for jobannoncer , og tjekke din e-mail . Hvis du er arbejdsløs , skal du bruge den til at skrive din genoptager og gælder for steder . Holde op med din e-mail , eller MySpace og Facebook , holder dig synes at være og føle at du er ikke så slemt ud .
Craigslist og eBay er gode steder at købe og sælge varer at gøre ekstra penge så godt, for forekomster arbejdskraft jobs såsom at flytte eller maleri . Der er også klassificeret job annonceregistreringer .
8 .
Gå til din lokale overgangsregering Assistance bygning og ansøge om EBT madkuponer og bolig


Kommentarer

  • Om os
  • Advertising
  • Fortæl redaktionen
  • Få nyhedsbreve
  • RSS-feed

Redaktør: Michael D.Lund
Nyheder redactor: Theis Lange Olsen

Kundeservice: Rene Poulsen ,
Peter Andersen

Tel: +45 88 88 99 00
Fax: +45 88 88 99 01

© Copyright 2013-2014 www.konditions.com - All rights reserved.