hvordan man undgår jordskælv og andre naturkatastrofer

Naturkatastrofer er ofte kaldet " force majeure ". vel er de held i lodtrækningen , og der er ingen måde at undgå dem ? Faktisk er der ting, du kan gøre for at undgå naturkatastrofer og ting du kan gøre, hvis du bliver fanget i dem
1 .
Dit første skridt er at få uddannet . Find ud af , om det område, du ønsker at leve i , er udsat for brande , oversvømmelser , orkaner og jordskælv . Det viser sig, at ikke alt for længe siden en gruppe af videnskabsfolk hævdede , at Haiti skulle være en jordskælvet. Før Katrina ramte New Orleans blev det forudsagt , at en storm over kategori tre kunne ødelægge stedet. Visse steder i Californien er kendt for at sidde på aktive jordskælvet fejl .
2 .
Så du lært nogle ting . Nu handler om , hvad du ved . Ingen mængde af naturskønne skønhed er værd at leve på spidsen i det sydlige Florida , hvis sandsynligheden for en orkan kommer og tørrer dig ud , er for stor . Dette er ikke til at sige , at du ikke kan leve i kystnære Florida . Det er for at sige, at det er op til dig at grave ind i alt det historiske oplysninger , og find ud af, hvor orkanen magneter er , og ikke bor der .
Hvis du bor i centrum af landet derefter købe dit hus i et område over flodsletten og undgå områder ved en flod .
aldrig leve på en aktiv jordskælv fejl .
aldrig lever i en skål , der er på eller nær havoverfladen , der sker for at være beliggende i nærheden af en stor mængde vand . New Orleans kommer til at tænke . Selv om New Orleans var ikke et sted , hvor orkaner kan ramme , ville det stadig ikke være det bedste sted at bo , fordi meget dyrt og tidskrævende menneskeskabte projekter er alle , der er at holde vandet ude i de bedste tider . Du beder om problemer med at bo der , hvis du ikke har for .

3 .
Antag at du har gjort dit bedste for at leve i et jordskælv frizone , væk fra kysten og oversvømmelse floder, men noget slemt gerne sige en tornado der sker alligevel . Hvad så ? Hvis en katastrofe sker, dit job er at holde fra at dø . God plan . Nu , hvordan du gør det ? Du kan leve i uger uden mad , men kun fire dage uden vand . Katastrofe eksperter siger du bør planlægge at leve på din egen for 72 timer før regeringen hjælpen kommer. Så alle dine virkelig brug er 72 timer værd af flaskevand , og du vil blive klar.
Nå , vil du ikke dø , men du vil ikke være alt det behageligt . Du bør opbevare nogle ikke fordærvelige fødevarer . Hvis du gemmer nogle ekstra dåser derefter gemme en dåseåbner med dem .
I din katastrofe kit , bør du have nogle lommelygter , nogle ekstra uåbnede batterier , en førstehjælpskasse , et batteri drevet radio og nogle ekstra uåbnede batterier til radioen . Hvis du gemmer batteridrevet udstyr med batterier i dem for længe , kan batterierne korrodere og ødelægge enhederne , så ikke gemme dem med batterierne indeni . Der er nogle andre ting du måske overveje, om din katastrofe kit afhængigt af hvor du bor . Nogen i nord, hvor det kan blive vældig koldt måske ønsker at gemme nogle tæpper og nogle kampe i deres kit .
4 .
Som en sidste ord af rådgivning , undgå slange olie sælgere og junk videnskab . Begge har de samme fortælle historien tegn . De vil have dine penge . Nogle folk har stadig at " speciel mad " de købte i tilfælde af en år 2000 katastrofe så undgå at købe specielle fødevarer . Hvis du vil have masser af militær kvalitet mad , finde en hær flåde butik og købe nogle MREs eller få nogle frysetørret ting fra en camping levering outfit .


Kommentarer

  • Om os
  • Advertising
  • Fortæl redaktionen
  • Få nyhedsbreve
  • RSS-feed

Redaktør: Michael D.Lund
Nyheder redactor: Theis Lange Olsen

Kundeservice: Rene Poulsen ,
Peter Andersen

Tel: +45 88 88 99 00
Fax: +45 88 88 99 01

© Copyright 2013-2014 www.konditions.com - All rights reserved.