lægemidler , der anvendes i ACL’er

Avanceret Cardiac Life Support , ACL'er , der kun leveres af specialuddannede sundhedspersonale som paramedicinere og sygeplejersker . Det er det næste niveau af CPR , tilføjer endotracheal intubation , særlige intravenøs medicin , og defibrillering . Målet er at genoprette og opretholde en effektiv hjerterytmen

Epinefrin


Epinefrin , en stimulans , er det mest alsidige IV stof, der anvendes , når ACL'er protokoller også er blevet indledt . Det kan være indiceret til følgende betingelser : a- systole , bradykardi , pulseless elektriske aktivitet ( PEA ) , ventrikulær takykardi , og ventrikelflimmer

Atropin


Atropin , en sekundær stimulans , gives i tilfælde af svær eller . symptomatisk bradykardi , PEA , eller asystoli . Det vigtigste mål er at øge pulsen .

Adenosin


Adenosin , en sats kontrollerende medicin , forsinker den puls og er det stof valg for en smal-Complex SVT , eller super-ventrikulær takykardi .

Amioderone


Amioderone er en rytme kontrol stof, der bruges til symptomatiske arytmier , såsom atrieflimren , ventrikulær takykardi eller ventrikelflimmer .

Lidocain

Lidocain , som ikke anvendes så ofte , som det engang havde været, er en anden rytme kontrollere stof er angivet for ventrikulær takykardi eller ventrikelflimren .


Kommentarer

  • Om os
  • Advertising
  • Fortæl redaktionen
  • Få nyhedsbreve
  • RSS-feed

Redaktør: Michael D.Lund
Nyheder redactor: Theis Lange Olsen

Kundeservice: Rene Poulsen ,
Peter Andersen

Tel: +45 88 88 99 00
Fax: +45 88 88 99 01

© Copyright 2013-2014 www.konditions.com - All rights reserved.