natriumbikarbonat toksicitet

Natriumhydrogencarbonat , som også er cellet bagepulver , er et almindeligt anvendt kemisk , at mennesker og dyr ofte er udsat for i fødevarer og husholdningsprodukter. Ingen væsentlige risici forbundet med normal brug , men der kan opstå problemer for mennesker , som indtager det i store mængder og for fisk i høj grad af stoffet

funktioner


Natriumhydrogencarbonat er et hvidt , krystallinsk pulver med en let salt smag .

Eksponering


Det er føjet til foder og fødevarer , og det er også en ingrediens i nogle lægemidler , kosmetik og rengøringsmidler . De Forenede Nationers Miljøprogram ( UNEP ) rapporterer , at omkring 2 millioner tons natriumbikarbonat blev brugt i 2001 .

Human Health


Ifølge UNEP , ingen beviser på, at inhalering eller indtagelse af natriumbikarbonat i rimelige mængder har nogen skadelige virkninger på menneskers sundhed, selv på lang sigt . Forbruger meget store mængder af natriumbikarbonat kan være skadelige , dog . Det kan forårsage maven til at sprænge på grund af overdreven produktion af gas , og det kan resultere i reversibel hypernatriæmi , cyanose og metabolisk alkalose .

Miljø


Natriumhydrogencarbonat kan blive introduceret til miljøet under sin produktion eller anvendelse , selv om det normalt er fjernet enten ved at blive spist og fordøjet eller i et rensningsanlæg til spildevand .

Akvatiske Sundhed

Natrium -og bikarbonat er en naturlig del af vandmiljøet . Ekstremt høje niveauer kan være giftigt for fisk , selv om , sandsynligvis på grund af samme retning , at alle salte har på osmose .


Kommentarer

  • Om os
  • Advertising
  • Fortæl redaktionen
  • Få nyhedsbreve
  • RSS-feed

Redaktør: Michael D.Lund
Nyheder redactor: Theis Lange Olsen

Kundeservice: Rene Poulsen ,
Peter Andersen

Tel: +45 88 88 99 00
Fax: +45 88 88 99 01

© Copyright 2013-2014 www.konditions.com - All rights reserved.