sikkerhedsuddannelse for flaggers

Flaggers dirigere trafik gennem arbejde zoner spiller en vigtig sikkerhedsmæssig rolle , men er udsat for mange farer på jobbet . Sikkerhedsuddannelse for denne stilling , kan bidrage til at forebygge ulykker og personskader , mens de arbejder

Funktion


Sikkerhed uddannelse for flaggers bidrager til at gøre dem opmærksomme på de farer til stede, mens dirigere trafikken , iført passende sikkerhedsudstyr og lære arbejdsgange . Det kræves i mange stater til at arbejde i opbygningen af statslige og føderale veje . Uddannelse er forudsat enten gennem en formel arbejdsgiver program eller gennem et uddannelsesprogram i henhold til Department of Transportation .

funktioner


Flaggers er uddannet , hvordan man effektivt flytte trafik , få udrykningskøretøjer igennem et værk zone sikkert og kommunikere med andre arbejdere via radio . Opsætning trafik advarselsskilte og barrikader korrekt er også undervises . De lærer også den korrekte brug af "STOP "og " SLOW "skilt , som de bruger på jobbet , rapporter Michigan Tekniske Universitet .

Andre overvejelser


Certified flaggers er fagfolk , der effektivt kan hjælpe med at beskytte både bilister og arbejdere i den zone ved hjælp af passende procedurer . Instruktører for flagger sikkerhed uddannelsesprogrammer skal være certificeret til at gøre det i deres tilstand efter fastlagte retningslinjer .


Kommentarer

  • Om os
  • Advertising
  • Fortæl redaktionen
  • Få nyhedsbreve
  • RSS-feed

Redaktør: Michael D.Lund
Nyheder redactor: Theis Lange Olsen

Kundeservice: Rene Poulsen ,
Peter Andersen

Tel: +45 88 88 99 00
Fax: +45 88 88 99 01

© Copyright 2013-2014 www.konditions.com - All rights reserved.