titanium borehoved bruger

En boret er en spids , gevind , udskiftelig del af en maskine , der bruges til boring . En titanium boret er et borehoved , der er lavet med en belægning af titanium . Titanium er et element, er lav densitet , skinnende hvide , stærke og meget modstandsdygtige over for korrosion . Dette gør det til en perfekt metal til fremstilling af bor . Titan høje temperaturstabilitet også bidrager til at gøre det til en foretrukken komponent til en god kvalitet boreudstyr .

Fælles Bruger


En titanium boret har høj overfladehårdhed og er velegnet til skæring gennem forskellige materialetyper . Det er primært brugt som en opskæring og kedelig værktøj . Titanium bits bruges overalt, hvor det er nødvendigt at reducere varme og friktion mellem materialer , da de ikke er meget slidende på målet materiale . De bruges også til gentagen kraftig boring i bløde materialer som træ og plast . Titanium borehoveder også finde anvendelse i boring gennem blødt støbejern , kulstof legeret og rustfrit stål .

Industrial Brug


På grund af sin styrke , er titanium borehoveder udbredt i tunge industrielle processer , som de sidste omkring seks til syv gange længere end nogen normal sort oxid bor . De har også overlegen kant opbevaring . Også skyldes, at de er mindst påvirket af fugt , er deres almindelige levetid er steget med en faktor tre eller flere gange i forhold til den kobolt bor . Så de vise sig nyttig i byggeri områder, der har konstante nedbørsmængden.

Step-Tap Drill Bits


Et skridt -tap boret er en type af titanium bor , der oprindeligt blev udviklet til at udføre reparationer på en rumfærge . Det i høj grad reducerer den fysiske indsats ved at eliminere behovet for anvendelse af aksial kraft hele tiden . Ved ikke at snuppe emnet , mindsker det risikoen for emnet bliver revet som et resultat af spinning i operatørens hænder. Det hjælper operatører arbejde hurtigt og produktivt uden at skulle skifte bor eller vandhaner når du borer huller i forskellige størrelser . Kort sagt , kan det bore lodret huller sammen med sin nytte ved gentagne , overhead boring .

Medicinske anvendelser


Titanium-belagte bor er meget brugt af forskellige medicinske personale , fra tandlæger til rekonstruktiv kirurger , for en række af medicinske anvendelser . Tandlæger bruger specielt podet bor , der er fint i form til rodbehandling operationer sammen med en blød gasudslip mekanismen til at producere kanalen . Hvor operationer udføres på patienter , der har haft flere brud , er brugen af titanium ledninger og stænger sat på plads mellem de knoglefragmenter efter en præcis boring procedure er udført .

I en nøddeskal , kan de ansøgninger af titanium borehoveder blive realiseret over en bred fagligt område . Deres anvendelse i hverdagen reparation værker er så uundværlig som den rolle de spiller i super-specialiserede områder af plads og luftfartsindustrien, og de Medicare industrien .


Kommentarer

  • Om os
  • Advertising
  • Fortæl redaktionen
  • Få nyhedsbreve
  • RSS-feed

Redaktør: Michael D.Lund
Nyheder redactor: Theis Lange Olsen

Kundeservice: Rene Poulsen ,
Peter Andersen

Tel: +45 88 88 99 00
Fax: +45 88 88 99 01

© Copyright 2013-2014 www.konditions.com - All rights reserved.