typer underlag gennemtrængende radar

Radar ( Radio Detection og Ranging ) er en elektronisk instrument, som registrerer mobil og papirvarer objekter ved at måle deres hastighed , retning og højde . Radarer bruges til mange forskellige formål som f. eks flyvekontrol , hastighedsoverskridelser trafik og meteorologiske målinger . Yderligere, et system , der billeder af sub- overflade i en ikke-destruktiv og ikke-påtrængende måde er kendt som jorden gennemtrængende radar . Det kan måle og kortlægge en række af terræn ( såsom sten , jord , vand , is og menneskeskabte konstruktioner ) og anvendes i forskellige applikationer ( såsom arkæologiske undersøgelser , naturressourcer udforskning , ingeniørarbejder og tredimensionelle topografi billeddannelse ) .

Impulse Ground Penetrating Radar


Impulse radarer erhverve data om den reflekterede energi som en funktion af tiden . Den består af en udleder højfrekvente bølger i mikrobølgeovnen UHF ( Ultra frekvens ) eller VHF ( meget høj frekvens ) band , og en modtager , der registrerer og forstærker de spredte og reflekterede bølger . Da impuls radar har en lav pris dele og anvender enkle impuls bølgeform generere , det er kommercielt meget stærkt . Det har imidlertid en stor ulempe i , at løsningen af dens billeddannelse er begrænset af bredden på pulsen , der bruges . Impulse jorden gennemtrængende radar er stort set anvendes ved dataindsamlingen teknik ( hvad enten det er i tid eller frekvens domæne) .

Kontinuerlig Wave Ground Penetrating Radar


kontinuert bølge radarer erhverve og kontinuerligt indberette data om den reflekterede energi som en funktion af frekvens . Involverede teknik er at sende en frekvens feje over en fast båndbredde , såsom fra en begyndelse til en ende frekvens . Refleksioner bølger er kortlagt som en funktion af frekvens og er et mål for den energi , der er blevet spredt fra undergrunden genstande .

Trinvis Frekvens Radar


En yderligere variation af jorden gennemtrængende radar forskydninger frekvens radar , der sender data om afspejlet energi i trådte lineære stigninger over faste båndbredder . Disse kunne desuden være frekvens moduleret så godt. Yderligere , at fjerne spørgsmålet om svagere signaler fra dybere mål at få maskeret af den stærkere signaler , kompensation skal gøres til lateral spredning og at få kendskab til entydige område , der kan måles ved den øgede hyppighed radar .

Andre typer af Ground Penetrating Radar


Yderligere variationer af jordbund radarer er Ultra Wide band radarer , syntetisk blænde radarer , støjkilden radarer og vilkårlig bølgeform radarer . Nogle brugerdefinerede jordbund radarer kan også være udformet , såsom boring radarer .


Kommentarer

  • Om os
  • Advertising
  • Fortæl redaktionen
  • Få nyhedsbreve
  • RSS-feed

Redaktør: Michael D.Lund
Nyheder redactor: Theis Lange Olsen

Kundeservice: Rene Poulsen ,
Peter Andersen

Tel: +45 88 88 99 00
Fax: +45 88 88 99 01

© Copyright 2013-2014 www.konditions.com - All rights reserved.