udvikling af vindmøllen

Det amerikanske Department of Energy er ved at udvikle Wind Technologies Program ved at samarbejde med partnerne i industrien til at udvikle vindmøller at skaffe rent , indenlandske og innovative vindenergi -teknologi , der kan konkurrere med konventionelle brændstoffer kilder

NREL


The National Renewable Energy Laboratory ( NREL ) er en partner med DOE i udviklingen vindenergi . Denne organisation er et nationalt laboratorium for DOE og design vindmøller skal bruges til at udføre mål vindenergi programmet .

Technology Development


Forskning , byggeri, afprøvning og raffinering vindmølle design er en primær målsætning for NREL . Møller er også skabt til at være omkostningseffektive og højtydende energiproducenter .

Blade Test


Udvikling vindmøller afhænger teste vinger til udformningen af vindmøllen , hvilket reducerer maskinens omkostningerne , reducere de finansielle risici og sikre tekniske egnethed af møllen , før masseproduktion maskinen .

møllestørrelserne


High-vind test sites er svindende og lavere vind-turbiner er under udvikling . Disse typer af vind maskiner er designet som små og mellemstore møller og hver størrelse er uafhængigt udviklet til omkostningseffektivitet inden for et bestemt område .

Komponenter

Advance vinger og drive toget komponenter er i fokus i forskningen af NREL for udviklingen af fremtidens vindmølle -teknologi. At reducere omkostningerne , evaluering avancerede koncepter og komponenttest er nogle af de måder , hvorpå udviklingen for vindmøller er ved at blive gennemført .


Kommentarer

  • Om os
  • Advertising
  • Fortæl redaktionen
  • Få nyhedsbreve
  • RSS-feed

Redaktør: Michael D.Lund
Nyheder redactor: Theis Lange Olsen

Kundeservice: Rene Poulsen ,
Peter Andersen

Tel: +45 88 88 99 00
Fax: +45 88 88 99 01

© Copyright 2013-2014 www.konditions.com - All rights reserved.