EPA krav propylenglycol

I september 2006 offentliggjorde USA's Environmental Protection Agency ( EPA ) en reregistration støtteberettigelse beslutning, der påtaler brugen af propylenglycol som en del af pesticider og forbruger-brug produkter . EPA's rapport viste, at der ikke var væsentlige sundhedsmæssige betænkeligheder forbundet med brugen af propylenglycol og detaljerede krav til rapportering propylenglycol anvendelse i forbrugerprodukter .

Godkendt Bruger


Propylenglycol har modtaget EPA godkendt til brug i flere typer af produkter , systemer og udstyr . Godkendte brug kategorier omfatter landbrugsudstyr , der håndterer fødevarer udstyr, handel og industrielt udstyr , beboelse lokaler , medicinsk udstyr , vandsystemer , materialer konserveringsmidler, industrielle processer , bundmalinger , træbeskyttelsesmidler , swimming pools og akvatiske områder .

Brug Specifikationer


EPA 's reregistration rapport ( se Resources ) giver en omfattende appendiks , der angiver formulering, dosering , og antallet af ansøgninger af propylenglycol , der kan bruges til hver af de godkendte anvendelser, som er reguleret af EPA standarder . Rapporten indeholder også en udtømmende liste over omstændigheder, hvorunder hver anvendelse af propylenglycol ansøgning er forbudt .

Food Krav


Propylenglycol er godkendt til brug som en sikker direkte fødevaretilsætningsstof. Propylenglykol kan komponere op til 5 procent af alkoholholdige drikkevarer , 24 procent af konfekture produkter , 2,5 procent af frosne mejeriprodukter , 97 procent af aromaer , 5 procent af nødder produkter og 2 procent af alle andre fødevarer .

datarapporteringskravene


Information om sammensætningen af forbrugerprodukter, der indeholder propylenglycol skal leveres til EPA . Disse oplysninger kan gives ved brug af EPA former 8570-1 , 8570-4 og 8. 570-34 ( se Resources ) . Form 8570-1 er en ansøgning om registrering af dit produkt med EPA. Form 8570-4 kræver, at du giver en fortrolig redegørelse af den formel , der anvendes til at sammensætte dit forbrugsvare. Form 8570-34 skal opfyldes for at bekræfte, at du er i overensstemmelse med alle gældende EPA data kompensation krav .


Kommentarer

  • Om os
  • Advertising
  • Fortæl redaktionen
  • Få nyhedsbreve
  • RSS-feed

Redaktør: Michael D.Lund
Nyheder redactor: Theis Lange Olsen

Kundeservice: Rene Poulsen ,
Peter Andersen

Tel: +45 88 88 99 00
Fax: +45 88 88 99 01

© Copyright 2013-2014 www.konditions.com - All rights reserved.