Hvordan kan jeg behandler cigaretrøg i rygning barer ?

Selvom det er ulovligt at ryge i mange indendørs steder i USA , er der stadig mange stater , som lader mæcener ryge på barer , hvis ejerne tillader det . Passiv rygning er farlig , ifølge MayoClinic. com , og lugten kan afvise ikke-rygere. Hvis du vil have folk til at holde rygning i en bar , men du vil også gerne rygere til at komme ind, der er ting du kan gøre for at reducere forekomsten af cigaretrøg og de vedvarende lugt

Du skal bruge: .
Eddike
Tæppe shampoo .
Vakuum.
Bagepulver .
Luftrenser .

Håndklæder .


1 .
Rens gulve dagligt . Drys bagepulver på en tæppe , lad det sidde i en time eller deromkring , og vakuum grundigt . Shampoo tæppet hver anden uge. Tør etager med eddike og vand , eller bruge en moppe . Efter eddike , bruge regulære gulv renere for en mere behagelig duft .
2 .

Tør væggene , vinduer og døre ugentlig med eddike for at fjerne enhver resterende lugter .

3 .
Tomme askebægre hyppigt , og vask dem grundigt hver aften . Cigaretskod kan lugte værre end tændte cigaretter .
4 .
Åbn vinduer og døre når det er muligt for naturlig luftcirkulation . Det begrænser røg tilstedeværelse og fremtidige lugt .

5 .
Installer ventilatorer og en luftrenser til at suge op røgen og holde luften ren . Køb den korrekte størrelse luftrenser til dit space , så det kan holde trit med den røgfyldte luft .

gode råd og advarsler


 • Overvej at begrænse rygning til ét rum eller lukkede veranda , så dine lånere ikke behøver at forlade bygningen til at ryge .

 • Kommentarer

  • Om os
  • Advertising
  • Fortæl redaktionen
  • Få nyhedsbreve
  • RSS-feed

  Redaktør: Michael D.Lund
  Nyheder redactor: Theis Lange Olsen

  Kundeservice: Rene Poulsen ,
  Peter Andersen

  Tel: +45 88 88 99 00
  Fax: +45 88 88 99 01

  © Copyright 2013-2014 www.konditions.com - All rights reserved.