LED-lys & øjenskade

Lysdioder, eller Light-Emitting Dioder , blev udviklet som en energi-effektiv mulighed for at traditionelle glødepærer . De sparer penge , tid og miljø . På trods af de positive effekter på vores verden , er der bekymring for deres virkning på vore øjne

Teorier /Spekulation


Blå LED pærer er de mest anvendte farve lysdioder , og bruges om alt fra mobiltelefoner til tv-apparater til medicinsk udstyr . Teorier om skadelige virkninger begyndte med klager fra forbrugerne om styrken af det lys og omfatter ting som trætte øjne , hovedpine , søvnforstyrrelser og kræft .

Advarsel


Blåt lys er den sværeste for øjet at fokusere på . Vi har faktisk ser en glorie omkring lysende blå lys . Blåt lys spreder mere inde i øjeæblet end andre farver , der producerer mere blænding , mere anstrengte øjne og mere træthed . Intens blå lys kan forårsage skader på nethinden , fordi blå er den sværeste farve for nethinden til at håndtere .

Forebyggelse /Solution


Hvis du synes, at lysstyrken eller intensiteten af en LED- lys generer dine øjne , der er nogle enkle løsninger, du kan prøve . Dækker lys med tape er én måde , og bør ikke skade den enhed , du bruger det på . En anden løsning er at farve LED huset med en sort permanent markør for at dæmpe lyset . Hvis en producent er lysdioder er for lyse , kan du overveje at prøve et andet mærke med et bedre design for dig .


Kommentarer

  • Om os
  • Advertising
  • Fortæl redaktionen
  • Få nyhedsbreve
  • RSS-feed

Redaktør: Michael D.Lund
Nyheder redactor: Theis Lange Olsen

Kundeservice: Rene Poulsen ,
Peter Andersen

Tel: +45 88 88 99 00
Fax: +45 88 88 99 01

© Copyright 2013-2014 www.konditions.com - All rights reserved.